Τούνη – μητέρα: ”Ελπίζω να μας βλέπεις από εκεί ψηλά”

Η Ιωάννα Τούνη έναν ακριβώς χρόνο πριν βίωσε μια τεράστια απώλεια. Η αγαπημένη της μαμά είχε φύγει από την ζωή νικημένη από τον καρκίνο, με τον οποίο όπως είχε δηλώσει η influencer πάλευε αρκετά χρόνια. Παράλληλα, όμως η ζωή της επιφύλασσε και μια τεράστια χαρά αφού λίγο αργότερα έμαθε πως θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Έτσι, ένα χρόνο μετά και με τόσα να έχουν αλλάξει στην καθημερινότητά της, η Ιωάννα Τούνη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της αφιερωμένη στην μνήμη της μαμά της.

Η

ίδια δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου της μέσα από την κοιλιά της ενώ στην λεζάντα έγραψε: “Αυτή ήταν η “πρώτη φωτογραφία” του γιου μου… και εγώ σκεφτόμουν πως θέλω να την δείξω σε έναν άνθρωπο μόνο, σε εσένα! Αλλά δεν μπορούσα…

Πόσο θα ήθελα να ήσουν εδώ μανούλα μου να γνωρίσεις το μικρό μας… Να μου δείξεις “πως να είμαι μαμά”, τι πρέπει να κάνω, τι να γνωρίζω…Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα!

Ελπίζω να μας βλέπεις από εκεί ψηλά και να είσαι περήφανη για το νουνίτο κι εμένα. Σ’αγαπώ και είσαι ΠΑΝΤΑ στην καρδιά μου!! Είμαι πολύ τυχερή που είσαι η ΜΑΜΑ μου και εύχομαι να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο εσυ! Λείπεις πολύ”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τούνη –, ”Ελπίζω,touni –, ”elpizo