Τοπικές βροχοπτώσεις στη χώρα, αίθριος καιρός στην Αθήνα

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες που προκαλούν τοπικές βροχές παρατηρούνται από  τις πρωινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο και στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία, σήμερα θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 5 έως 15 στη βόρεια Ελλάδα, 8 έως 20 στη δυτική Ελλάδα, 5 έως 17 στο βόρειο Αιγαίο και από 9 έως 20 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο,

την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε σύμφωνα με το meteo.gr, στο κέντρο της Αθήνας σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι, με ένταση από 5 έως 6 και τοπικά μετά το μεσημέρι στο κεντρικό και νότιο τμήμα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι μεταβλητής διεύθυνσης, 2 έως 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή, περιμένουμε στην Αττική ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα