Τον τελειώνουν!

Με σύμμαχο τον παρατηρητή διαιτησίας οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να «τελειώσουν» πρόωρα την καριέρα του Τάσου Κάκου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το χώρο της διαιτησίας ο Θόδωρος Γκαιτατζής από την Δράμα (ήταν παρατηρητής διαιτησίας στην Τούμπα) βαθμολογεί με χαμηλό βαθμό τον Κερκυραίο διαιτητή υποστηρίζοντας μάλιστα ότι σωστά δεν έδωσε πέναλτι την ανατροπή του Αθανασιάδη από τον Παπαδόπουλο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δραμινός παρατηρητής διέκρινε ατολμία εκ μέρους του διαιτητή στον πειθαρχικό έλεγχο και στέκεται

στη φάση του Ινσαουράλδε χωρίς να αναφέρει τα δολοφονικά χτυπήματα των Μπόνκγ, Σαλίνο, Εντιγκά και των υπολοίπων ερυθρόλευκων στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Είναι δεδομένο ότι σε μια προσπάθεια να ετοιμάσουν το έδαφος για τους δυο ημιτελικούς του Κυπέλλου, προς γνώση και συμμόρφωση δηλαδή των διαιτητών που θα οριστούν να σφυρίξουν τους δυο αγώνες ο Κάκος θα καρατομηθεί για τις φάσεις που έχει παράπονα (!) ο Ολυμπιακός και όχι για τις φάσεις που πραγματικά αδίκησε (όπως και οι βοηθοί του) τον ΠΑΟΚ.

Inpaok.com

Keywords
Τυχαία Θέματα