Τον Οκτώβριο το νέο μεγάλο πολυμορφικό της Renault

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το 5ης γενιάς Renault Espace θα συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των MPV και των crossover, θα φέρει turbo κινητήρες χαμηλού κυβισμού, ενώ θα διατίθεται και στη νέα εξοπλιστική έκδοση Initiale Paris.

Η Renault

επιβεβαίωσε πως η νέα γενιά του Espace θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο στο Paris Auto Show, μαζί με δύο νέα μοντέλα της Dacia, τα Lodgy Stepway και Dokker Stepway.

Όπως φαίνεται και στις προωθητικές φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η 5η γενιά του Renault Espace θα αντλήσει τη σχεδιαστική της έμπνευση από το πρωτότυπο Initiale Paris Concept, το οποίο είχε αποκαλυφθεί στο περσινό Frankfurt Auto Show. Λόγος γίνεται για ένα όχημα μήκους 4,85 μέτρων, το οποίο συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των MPV με εκείνα των crossover οχημάτων.

Το νέο Espace θα στηριχθεί πάνω στη νέα πλατφόρμα CFM1, η οποία προέκυψε από τη συνεργασία των Renault και Nissan. Αναμένεται να παίρνει κίνηση από τη νέα γενιά turbo κινητήρων χαμηλού κυβισμού της εταιρείας, οι οποίοι εκκινούν από τα 1,2 λίτρα. Επιπλέον, το νέο γαλλικό μεγάλο πολυμορφικό, θα είναι το πρώτο μοντέλο της Renault που θα διατίθεται στη νέα πλούσια εξοπλιστική έκδοση Initiale Paris, η οποία στο μέλλον θα εμπλουτίσει τη γκάμα και άλλων μοντέλων.

Το άρθρο Τον Οκτώβριο το νέο μεγάλο πολυμορφικό της Renault εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα