Τον μάτιασαν μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική η ομάδα του Ατρόμητου δε βρίσκει δίχτυα και αυτό της στερεί κάτι καλύτερο από το βαθμό της ισοπαλίας και το «μίζερο» αντιπαραγωγικό 0-0 όπως συνέβη και σήμερα στο γήπεδό του με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Από τη στιγμή που ο Ατρόμητος έκανε άθλο σπώντας το αήττητο στην έδρα του Ολυμπιακού, έχει κολλήσει, χάνοντας την επαφή με το τέρμα λες και κάποιος να τον «μάτιασε»!

Οι Περιστεριώτες ήταν πολύ καλύτεροι σ' όλη τη διάρκεια του ματς, παίζοντας

ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, όμως τελικά έμειναν ευκαιρίες και πολλά δοκάρια (είχε τρία!)

Από την πλευρά του, ο ΠΑΣ κατάφερε έστω και με πολύ τύχη να κατακτήσει τον έναν βαθμό και να παραμείνει σε καλή θέση στη βαθμολογία.

Και οι δύο ομάδες διατηρούνται σε τροχιά Ευρώπης με τον Ατρόμητο να έχει τον πρώτο λόγο αφού βρίσκεται στην 4η θέση με 6 βαθμούς περισσότερους από το σημερινό του αντίπαλο.

Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Βοηθοί: Δημήτριος Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Ιωάννης Σίπκας (Πέλλας)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (46' Πίτου Γκαρσία), Καραγκούνης (46' Ουντότζι), Επστάιν (64' Ναπολεόνι), Μάντζιος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Πάντος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Κεϊτά, Κοροβέσης, Βίλα, Γιάκος (50' Γεωργίου), Ίλιτς (64' Ντε Βινσέντι).

Κίτρινες: 69' Ταυλαρίδης, 90+' Δημούτσος / 32' Βίλα, 66' Μιχαήλ, 80' Οικονόμου, 90+3' Ταμπάσης

Keywords
Τυχαία Θέματα