Το θεαματικό ποδόσφαιρο και η... προειδοποιητική βολή!

***ΘΕΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΖΑΡΝΤΙΜ ΑΠΟ τα φιλικά της Αυστρίας. Φυσικά είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα, όμως φάνηκε εξ αρχής η φιλοσοφία που θέλησε να περάσει ο νέος προπονητής και η οποία δεν διαφέρει και πολύ από αυτή του Ερνέστο Βαλβέρδε! Όπως κι ο προκάτοχός του, έτσι και ο Ζαρντίμ έχει ως στόχο να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, θεαματικό, με πρέσινγκ κοντά στην αντίπαλη περιοχή και κυρίως με πολλά γκολ!

Με λίγα λόγια το ποδόσφαιρο που αρέσει στον κόσμο και γεμίζει τα γήπεδα! Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό, λοιπόν, για τον νέο Ολυμπιακό, αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι οι διεθνείς ήταν σε άδεια λόγω των υποχρεώσεών τους στο Euro, ενώ και τα... βαριά μεταγραφικά χαρτιά από το εξωτερικό ακόμη τα περιμένουν στο λιμάνι! Άρα έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν για καλύτερη συνέχεια και για μια ομάδα έτοιμη, όταν φτάσει η ώρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ!

***ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ γεγονός ότι... καβαντζάραμε και τα μισά του Ιουλίου! Τα ονόματα που κάνουν παρέλαση καθημερινά από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων είναι πολλά, όπως πολλές είναι και οι επίσημες διαψεύσεις από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ! Βέβαια, επειδή ο χρόνος περνάει, στον Ολυμπιακό θα πρέπει τουλάχιστον για 1-2 θέσεις, όπως αυτή του μέσου και του κεντρικού αμυντικού, να κινηθούν άμεσα για να κλείσουν τους παίκτες που θέλουν, ώστε να εγκλιματιστούν όσο το δυνατό γρηγορότερα από την στιγμή που μιλάμε για... ενδεκαδάτους!

***ΤΗΝ... ΒΟΜΒΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ή στο... 90' θα βρεθούν αυτοί που θα την... ακυρώσουν! Θυμίζουμε ότι ο παλιός κανονιέρης της Ένωσης εδώ και περίπου ένα μήνα έχει βγει μπροστά σε μια ύστατη προσπάθεια σωτηρίας του συλλόγου. Όμως, παρά την αρχική αισιοδοξία, η συνέχεια δεν είναι το ίδιο καλή. Το αντίθετο. Χαρακτηρίζεται απογοητευτική η κατάσταση, αφού ο απλός κόσμος δεν μπορεί να σώσει την Ένωση, αν δεν ασχοληθούν σοβαρά και τα... κεφάλια της ομάδας. Σε μια ακόμη προσπάθεια αφύπνισης, με δήλωσή του ο Μαύρος ξεκαθάρισε πως αν ως τις αρχές Αυγούστου δεν μαζευτεί το ποσό που χρειάζεται, τότε ο ίδιος θα εγκαταλείψει το... καράβι!

***ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΡΗΚΕ με την εξέλιξη αυτή, αλλά μάλλον για τους «πράσινους» τα δύσκολα μόλις άρχισαν! Ό,τι ισχύει για την ΑΕΚ, ισχύει και στο «τριφύλλι», καθώς και σε αυτή την περίπτωση ο κόσμος θα πρέπει να... βάλει πλάτη! Για την ακρίβεια θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να μαζευτούν τα χρήματα που χρειάζονται! Βέβαια ο Παναθηναϊκός είναι σε καλύτερη μοίρα για δύο λόγους. Ο ένας είναι ότι μέσω της Συμμαχίας υπάρχει μια οργάνωση, που μπορεί να δώσει κάποιες ανάσες. Ο άλλος λόγος είναι η Ευρώπη! Σε αντίθεση με την ΑΕΚ που δεν πήρε άδεια συμμετοχής, το «τριφύλλι» θα παίξει και έχει την ελπίδα για συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν το καταφέρει αυτό, είναι πραγματικά σωτηρία!

***ΣΤΟΝ ΑΡΗ... ΒΡΑΖΟΥΝ ΜΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα