Το πρώτο Android Jelly Bean smartphone είναι γεγονός!

Κι ενώ όλοι περιμέναμε από τη Samsung, την HTC, την LG ή τη Huawei να παρουσιάσουν πρώτες μια συσκευή με την νέα έκδοση Android, την 4.1 Jelly Bean, η «έκπληξη» έρχεται από την... Άπω Ανατολή και πιο συγκεκριμένα την ZTE. Το Κινέζικο ZTE

N880E, είναι η πρώτη μη-Nexus συσκευή που θα ενσωματώνει τη νέα έκδοση Android 4.1 από την αρχή.

Η ZTE ας μην ξεχνάμε διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη Google, συνδυασμένες με τις εκτεταμένες δυνατότητες R&D της εταιρίας και και την εμπειρία της στο «customizing» συσκευών για συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Ειδικά από την στιγμή που ή Κινεζική αγορά λόγω και του Αndroid έχει ρίξει τις τιμές και απειλεί της μεγάλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας της δύσης.
Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του θα τα χαρακτηρίζαμε σχετικά «περιορισμένα», κυρίως επειδή εμφανίστηκε το Μάιο με την Android 2.3 Gingerbread κι όχι επειδή το θέλησε η ZTE. Βλέπουμε λοιπόν να διαθέτει έναν μονού-πυρήνα Qualcomm επεξεργαστή στο 1GHz, μνήμη RAM στα 512MB, οθόνη 4 ιντσών WVGA, κάμερα στα 3.2MP, μνήμη στα 4GB επεκτάσιμη και μπαταρία 1650mAh. Οι διαστάσεις του, τέλος, είναι 119mm x 61mm x 10.4mm και ζυγίζει 130 γραμμάρια. Μια πολύ καλή επιλογή για μια ικανοποιητική οικονομική συσκευή με το νέο λειτουργικό Android.

Keywords
Τυχαία Θέματα