Το πρόγραμμα της Superleague

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Χωρίς περιθώριο να χάσει άλλους βαθμούς ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κέρκυρα.

Ο δικέφαλος του βορρά ταξίδεψε στο νησί των Φαιάκων χωρίς κάποια συγκεκριμένη απουσία και θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να ανέβει βαθμολογικά. Ο Βλάνταν Ίβιτς προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Πέλκα στο αρχικό σχήμα ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Κάμπος και Ροντρίγκες.

Η Κέρκυρα

έχει αποδείξει ότι είναι αρκετά δυνατή με τις μεγάλες ομάδες καθώς πήρε βαθμό και από την ΑΕΚ αλλά και από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Στο ματς που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής η Βέροια υποδέχεται την Ξάνθη. Οι Ακρίτες βρίσκονται σε καταπληκτική φόρμα καθώς έχουν τρεις συνεχόμενες νίκες και βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα η βασίλισσα του βορρά έχει πέσει στην προτελευταία θέση έχοντας μόλις μια νίκη.

Τέλος ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στα περιβόλια. Οι Κριτικοί μετρούν μόλις 2 νίκες από την αρχή της σεζόν και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Από την άλλη η ομάδα του Κορακάκη, η οποία ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική θέλει να κλείσει με νίκη το 2016 και να παραμείνει κοντά στην πρώτη πεντάδα.

Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας:

Βέροια – Ξάνθη (15:00 – NS3)

Πλατανιάς – Ατρόμητος (17:15 – NS1)

Κέρκυρα – ΠΑΟΚ (19:30 – NS2)

Το άρθρο Το πρόγραμμα της Superleague εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα