Το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ έχει ήδη αρχίσει…

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Ο ορισμός του διαιτητή Αλέξανδρου Αρετόπουλου στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους του Δικέφαλου, διότι τον θεωρούν ένα διαιτητή προσκείμενο στο σύστημα που ο ΠΑΟΚ και οι σύμμαχοί του θέλουν ν’ αλλάξει. Ο ορισμός, μάλιστα, δεν ήταν ομόφωνος και έγινε με ψήφους 2-1, υπέρ δηλαδή ψήφισε η

ΚΕΔ και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ Δημήτρης Γρούτσης, ενώ διαφώνησε ο εκπρόσωπος της Super League Δημήτρης Σαραϊδάρης.

«Ο Αρετόπουλος ήταν η ακριβώς αντίθετη λύση από την ενδεδειγμένη, όπως απέδειξε μεταξύ άλλων και στο παιχνίδι μας στην Τρίπολη. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύετε ότι πέρα από εκτός τόπου και χρόνου, είστε και σε διαδικασία εκδίκησης του ΠΑΟΚ. Αφού “κάψατε” όλους τους ικανούς διαιτητές, απομείνατε με τα φθαρμένα απομεινάρια του συστήματός σας και ξεφτυλίζεστε», ανέφερε μεταξύ άλλων σε σχόλιο του στο Facebook o υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος.

Υπάρχει, όμως, και το αγωνιστικό μέρος, εκεί όπου ο Ολυμπιακός έχει σαφές προβάδισμα, όχι μόνο γιατί αγωνίζεται στην έδρα του, αλλά γιατί τον τελευταίο καιρό δείχνει να βρίσκει τον καλό εαυτό και να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Προέρχερχεται από νίκη επί της Αστάνα την Πέμπτη στο Europa League με 4-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε για την ίδια διοργάνωση 2-0 στο Μπακού από την Κάραμπαγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται ακόμη από νίκη 2-0 στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, 3-0 στην έδρα τους επί της ΑΕΚ και γενικά μετά από τον ΑΠΟΕΛ έχουν ένα σερί νικών και καλών εμφανίσεων, που τους καθιστούν το πολύ μεγάλο φαβορί για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τους έχουν φέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Super League.

Το άρθρο Το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ έχει ήδη αρχίσει… εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα