Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιλίου δώρισε ρούχα στη ΜΚΟ «ΑΜΠΡΕΛΑ»

Επίσκεψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας Ιλίου πραγματοποίησε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου η ΜΚΟ «Αμπρέλα» (Umbrella), με σκοπό την παραλαβή μεγάλης ποσότητας ρούχων -δωρεά του Παντοπωλείου- καθώς και τη γνωριμία με τις δομές μας και το έργο μας υπέρ των ευπαθών ομάδων.

Η «Αμπρέλα» είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία, που ιδρύθηκε στην Αθήνα (Πίνδου 24, Πατήσια) πριν από οχτώ περίπου μήνες με σκοπό την προάσπιση των Ανθρωπίνων

Δικαιωμάτων των προσφύγων, των μεταναστών καθώς και των οικογενειών τους στην Ελλάδα. Εξυπηρετώντας πάνω από 300 οικογένειες μηνιαίως, ο εν λόγω φορέας φροντίζει για την εξασφάλιση ρούχων και τροφίμων, ενώ παράλληλα στηρίζει την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους αλλά και τον επαγγελματισμό τους προσανατολισμό με σκοπό την ομαλή ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκε εκτενώς με τον υπεύθυνο της ΜΚΟ, Έλβις Κέννεθ, και την υπεύθυνη επικοινωνίας Μαριάνα Κουαλ, οι οποίοι ενημέρωσαν για το έργο της «Αμπρέλα», τον τρόπο λειτουργίας της, τις δράσεις αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην εξεύρεση ρούχων και τροφίμων που θα καλύψουν τις ανάγκες των 300 περίπου οικογενειών που εξυπηρετούν μηνιαίως.

Παράλληλα, η κοινωνική λειτουργός του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιλίου, Σοφία Τσεφερίδη, παρουσίασε λεπτομερώς τη δράση του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης Φτώχειας Ιλίου» καθώς και του Παντοπωλείου συγκεκριμένα, μιλώντας για το συνολικό έργο μας μέχρι σήμερα υπέρ των ευπαθών ομάδων του δήμου. Στην κουβέντα μας, ανταλλάξαμε εμπειρίες και απόψεις και δεσμευτήκαμε σε μια εκ νέου μελλοντική συνεργασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα