Το φονικό στην Πανόρμου έγινε για μια κάμερα-Ανθρωποκυνηγητό για την ανακάλυψη του δράστη (pics&video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο 63χρονος συνταξιούχος αστυνομικός μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του 60χρονου γείτονά του, ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην περιοχή της Πανόρμου, χαιρέτησε ψύχραιμα τους κατοίκους της περιοχής και εξαφανίστηκε.

Το φονικό που συνέβη στις 17:45 το απόγευμα της Παρασκευής στη διασταύρωση των οδών Βατοπεδίου και Πανόρμου, είχε ως ασήμαντη αφορμή την επιμονή του δράστη να αφαιρέσει το θύμα από το μπαλκόνι του σπιτιού του μια κάμερα ασφαλείας που είχε τοποθετήσει εκεί.

Ύστερα από διαπληκτισμό των δύο ανδρών για το

συγκεκριμένο θέμα, ο 63χρονος πήγε στο σπίτι του επέστρεψε και με το περίστροφό του, πυροβόλησε τρεις φορές τον 60χρονο ο οποίος εξέπνευσε σχεδόν αμέσως.


Να σημειωθεί ότι ο δράστης που ήταν επίσης κάτοικος της οδού Βατοπεδίου όπως και το θύμα, ήταν υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στον Νομό Μεσσηνίας το 2012, όπου είχε καταλάβει την τρίτη θέση μεταξύ των συνυποψηφίων του εκλογικού συνδυασμού του συγκεκριμένου κόμματος.

Το θύμα ο 60χρονος ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους περίοικους, είχε μετακομίσει πρόσφατα στην οδό Βατοπεδίου, ενώ είχε τοποθετήσει κάμερα στο μπαλκόνι του ισογείου διαμερίσματος που διέμενε ως αποτρεπτικό μέσο για επίδοξους ληστές.

Η συγκεκριμένη κίνηση δεν είχε βρει σύμφωνο τον δράστη που αρκετές φορές είχε διαπληκτιστεί με το θύμα για το συγκεκριμένο θέμα. Άλλωστε όπως περιγράφουν οι περίοικοι ο δράστης είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, ενώ τσακωνόταν συχνά με τους γείτονές του.

Αλλά το χθεσινό απόγευμα ήταν μοιραίο για το θύμα, καθώς ο δράστης ξεπέρασε κάθε όριο, οδηγούμενος σε μια στυγνή δολοφονία με τρεις σφαίρες, όπου η μια σύμφωνα με πληροφορίες, τον βρήκε στο κεφάλι και οι άλλες δύο στην θωρακική χώρα.

Η αστυνομία αναζητά τα ίχνη του δράστη που παραμένει καταζητούμενος, ενώ έχουν γίνει τρεις προσαγωγές που σχετίζονται με το περιστατικό.

δείτε τι δηλώνουν οι αυτόπτες μάρτυρες :

Το άρθρο Το φονικό στην Πανόρμου έγινε για μια κάμερα-Ανθρωποκυνηγητό για την ανακάλυψη του δράστη (pics&video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα