Το ερωτικό τρίγωνο που κατέληξε σε ληστεία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση που αφορά σε ένα ερωτικό τρίγωνο που κατέληξε σε ληστεία στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το dimokratiki. gr, την Τρίτη (15/5) συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου η υπήκοος Νιγηρίας A. B. του J., 40 ετών.

Εις βάρος της εκκρεμούσε προς εκτέλεση απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Δωδεκανήσου της 17ης Ιανουαρίου 2017 με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 6 ετών για ληστρική κλοπή από κοινού.

Διαβάστε ακόμα

Θλίψη – «Έσβησε» στα 51 του γνωστός δημοσιογράφος (pic)

Η ίδια ποινή έχει επιβληθεί στην συγκατηγορούμενη ομοεθνή της I. A. A. του E., 32 ετών.

Οι δύο αλλοδαπές φέρονται να πλησίασαν ανυποψίαστο Σουηδό, προτείνοντάς του να συµµετάσχει σε «ερωτικό τρίγωνο» µαζί τους και στη συνέχεια τον λήστεψαν.

Προφορικά ο 29χρονος Σουηδός κατήγγειλε στους αστυνοµικούς ότι προ ολίγου και ενώ βρισκόταν σε κατάσταση µέθης, τον πλησίασαν οι κατηγορούµενες και του πρότειναν να κάνουν έρωτα µαζί του αντί του ποσού των 200 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα

Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα – Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα

Εκείνος αρνήθηκε και τους έδειξε ότι στο πορτοφόλι του υπήρχε µόνο το χρηµατικό ποσό των 70 ευρώ, τα οποία αφαίρεσε η πρώτη κατηγορούµενη. Οι δύο Νιγηριανές τράπηκαν σε φυγή.

Ο Σουηδός τις καταδίωξε και έπιασε την πρώτη, η οποία µε τα χέρια της τον χτύπησε στο πρόσωπο και τον δάγκωσε στα χέρια και στο σώµα για να μην την πιάσει, ενώ η δεύτερη έφυγε.

Ο Σουηδός συγκράτησε την πρώτη µέχρι την άφιξη της Αστυνοµίας και την παρέδωσε.

Το άρθρο Το ερωτικό τρίγωνο που κατέληξε σε ληστεία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα