Το News Feed του Facebook «φουλάρει» με ειδήσεις

Αλλαγές για ακόμη μια φορά στο facebook, με το News Feed αυτή τη φορά να γεμίζει περισσότερες ειδήσεις. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Βαρούν Καχόλια και Μινγουέν Τζι, στελέχη της εταιρείας, σκοπός της κίνησης αυτής είναι να παρουσιάζεται το σωστό υλικό στα σωστά άτομα τη σωστή στιγμή – και από τη στιγμή που αναγνωρίζεται πλέον το ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός αυτών που ενημερώνονται μέσω του Facebook,

η εταιρεία οφείλει να κάνει κάτι για αυτό, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν περισσότερα ειδησεογραφικά κείμενα και τα σχόλια των φίλων τους πάνω σε αυτά.

Πλέον, άρθρα και δημοσιεύσεις που έχουν σχολιαστεί από τους φίλους θα εμφανίζονται ψηλά στο News Feed, σε μία προσπάθεια ενθάρρυνσης των συζητήσεων πάνω σε άρθρα- ακόμα και όταν πρόκειται για άρθρα τα οποία έχουν ήδη διαβαστεί. «Γιατί το κάνουμε αυτό; Οι έρευνές μας δείχνουν ότι γενικά οι χρήστες προτιμούν links σε άρθρα υψηλής ποιότητας σχετικά με τρέχοντα γεγονότα, τις αγαπημένες τους αθλητικές ομάδες ή κοινά ενδιαφέροντα, αντί για τα πιο πρόσφατα memes . Σύντομα θα είμαστε καλύτεροι στο να ξεχωρίζουμε ένα άρθρο υψηλής ποιότητας σε μία ιστοσελίδα σε σχέση με μία meme photo» αναφέρεται .

Keywords
Τυχαία Θέματα