Το «ForzaDimitris» της Βερόνα που συγκίνησε τον Μόρα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Βαγγέλης Μόρας βρίσκεται στην Αυστραλία, όπου έγινε δότης μυελού των οστών για να σώσει τον αδερφό του, Δημήτρη, βοηθώντας τον στη μάχη που δίνει για να νικήσει τη λευχαιμία και οι συμπαίκτες του στην Ιταλία όχι μόνο δεν τον ξέχασαν, αλλά του έστειλαν όλη τους τη θετική σκέψη και ενέργεια.

Στο σημερινό (3/8) φιλικό με την Αλ Κορ από το Κατάρ φόρεσαν όλοι τα μπλουζάκια Superman που είχε φορέσει ο Βαγγέλης Μόρας με τον αδερφό του στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης,

ενώ έστειλαν και μηνύματα συμπαράστασης.

«SaveMoras ((Σώστε τον Μόρα)» και «ForzaDimitris (Δύναμη Δημήτρη)» αναγραφόταν στο πίσω μέρος των T- Shirts, με τον στόπερ της Hellas Βερόνα να συγκινείται από τη συγκεκριμένη ενέργεια και ν’ αναγράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter στα ιταλικά: «Δεν έχω λόγια για να εκφράσω τα συναισθήματά μου μετά από αυτή τη χειρονομία. Ευχαριστώ παιδιά και ευχαριστώ Ελλάς Βερόνα».

Το άρθρο Το «ForzaDimitris» της Βερόνα που συγκίνησε τον Μόρα εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα