Το Angry Birds Space έφτασε τα 50 εκ. Downloads!

H «μανία» των χρηστών να κατεβάζουν παιχνίδια και εφαρμογές, συνεχίζεται με φρενήρεις ρυθμούς. Το γνωστό σε αρκετούς χρήστες του διαδικτύου και σε όσους διαθέτουν smartphone, παιχνίδι Angry Birds, που ξεπέρασε κάθε άλλο mobile game, συνεχίζει την πορεία του αυτή την φορά με μία ακόμη πετυχημένη και διαφορετική έκδοση.

Η επιτυχία συνεχίζεται με φρενήρεις ρυθμούς για τη Rovio, την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το project Αngry Birds, αφού η ίδια ανακοίνωσε ότι μέσα σε μόλις 35 ημέρες κυκλοφορίας, το Angry Birds Space ξεπέρασε συνολικά τα 50 εκατ. downloads σε iOS, Android και BlackBerry, με αποτέλεσμα να είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο παιχνίδι αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Η Rovio, γνωστοποίησε τα παραπάνω στο κοινό, μέσω μιας σύντομης ανακοίνωσης στο προσωπικό λογαριασμό της στο twitter, όπου ανέφερε:

«Το Angry Birds Space έφτασε τα 50 εκατ. downloads μέσα σε 35 ημέρες και είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο mobile παιχνίδι μέχρι σήμερα, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Είναι απίστευτο και όλη η ομάδα της Rovio είναι ενθουσιασμένη από την φανταστική υποδοχή που επεφύλαξε το κοινό στο παιχνίδι» .

Πηγή: techgear.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα