Το Alphafreepress.gr εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα, η γιορτή της γέννησης του Κυρίου, είναι η πιο λαμπρή γιορτή της Χριστιανοσύνης και γιορτάζεται σε κάθε σημείο του πλανήτη με ιδιαίτερη κατάνυξη και ευλάβεια. Η μαγεία και το φωτεινό πνεύμα των Χριστουγέννων κυριαρχεί σε κάθε μήκος και πλάτος του κόσμου, σκορπίζοντας το θεϊκό φως του σε όλες τις καρδιές των ανθρώπων.

Τα σπίτια αστράφτουν στα ερυθρά και πορφυρά χρώματα των Χριστουγέννων, τα ξύλα σιγοκαίγονται στα αναμμένα

τζάκια ζεσταίνοντας κάθε σκοτεινή και παγερή γωνία, οι ήχοι των γιορτινών τραγουδιών και δοξολογιών αντιλαλούν κάθε στιγμή χαρμόσυνα και ειρηνικά προκαλώντας τέρψη και συγκίνηση.

Οι μυρωδιές των σπιτικών φαγητών και γλυκών ευωδιάζουν την ατμόσφαιρα διεγείροντας και ανυψώνοντας τις αισθήσεις, η προσμονή της έλευσης του Άγιου Βασίλη προκαλεί αδημονία και χαρά στα αθώα μάτια των παιδικών ψυχών, ενώ τα δώρα που είναι περίτεχνα τοποθετημένα κάτω από τα στολισμένα, με κάθε είδους πολύχρωμα στολίδια και φωτάκια, κλαδιά των χριστουγεννιάτικων δέντρων περιμένουν τους ανυπόμονους κατόχους τους να τα ανακαλύψουν.

Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Ας ευχηθούμε όλοι μαζί, να ανθίσει ξανά η ναρκωμένη γη, να αδειάσουν τα καταφύγια, να σιωπήσουν οι σειρήνες…

Χρόνια Πολλά με υγεία και ειρήνη σε ολόκληρο τον κόσμο!

Alphafreepress.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα