Το 28χρονο πρώην μοντέλο που επέλεξε ο Τραμπ μετά την απόλυση Σκαραμούτσι (pics-vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το όνομα της ήταν από τα πρώτα που είχαν ακουστεί για τη θέση της υπεύθυνης γραμματέως Τύπου της κυβέρνησης Τραμπ, ωστόσο λόγω της απειρίας της, σχεδόν κανείς δνεν συμφωνούσε.

Η Χόουπ Χικς, μία 28χρονη καλλονή πρώην μοντέλο, αποτελεί πλέον επίσημα την έμπιστη σύμβουλο του Αμερικανού προέδρου με διευρυμένες πλέον ευθύνες στον επικοινωνιακό τομέα του Λευκού Οίκου.

Μετά την απομάκρυνση του Άντονι Σκαραμούτσι εξαιτίας των άκομψων δηλώσεων του στον Τύπο, η κυβέρνηση αναζητεί έναν νέο διευθυντή επικοινωνίας.

Προσωρινά, η πανέμορφη Χικς θα συνεργαστεί με τη γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι.

Η 28χρονη βρίσκεται από καιρό στην ομάδα της στρατηγικής επικοινωνίας του Τραμπ και είναι από τους πιο αφοσιωμένους συνεργάτες του προέδρου.

Ξεκίνησε ως γραμματέας Τύπου του Τραμπ κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του 2015 και το γραφείο της βρίσκεται ακριβώς έξω από το Οβάλ Γραφείο.

Έχει επίσης στενή φιλία με την κόρη του προέδρου Ιβάνκα και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, που είναι ο ανώτερος σύμβουλος του Λευκού Οίκου.

Το άρθρο Το 28χρονο πρώην μοντέλο που επέλεξε ο Τραμπ μετά την απόλυση Σκαραμούτσι (pics-vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords