Το 2013 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη τουριστική πρήση στο διάστημα! (video)

O Richard Branson, επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Virgin Galactic, ;exei balue;i να τρελάνει πολύ κόσμο αφού μαζί με την παρουσίαση ενός σκάφους, του Virgin Galactic LauncherOne, επιβεβαίωσε πως η πρώτη τουριστική πτήση θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2013 από την εταιρέια του.
Ο Branson δεν απεκάλυψε την ακριβή ημερομηνία της πρώτης τουριστικής πτήσης, αλλά ανέφερε πως στην πρώτη αυτή πτήση, θα επιβαίνει ο ίδιος και τα δύο ενήλικα παιδιά του.
Υπολογίστε

πως μέχρι στιγμής, 529 άτομα έχουν πληρώσει 200000 δολάρια και έχουν μπει στην λίστα αναμονής για τις διακοπές στο διάστημα.

Όσον αφορά τις λπετομέρειες το SpaceShipTwo που θα πραγματοποιεί τις τουριστικές πτήσεις στο διάστημα, έχει χωρητικότητα 6 επιβατών και το «πακέτο διακοπών» της Virgin Galactic, περιλαμβάνει μία εβδομάδα εκπαίδευση για την πτήση και μία πτήση διάρκειας 2,5 ωρών, σε ύψος 100 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της γης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα βιώσετε την έλλειψη βαρύτητας για 5 ολόκληρα λεπτά. Όλα αυτά, στην τιμή των 200 χιλιάδων δολαρίων.
Κι επειδή η Virgin Galactic θέλει να δώσει σε όλους την ευκαιρεία να δούν το φιαστημόπλοιο, δημοσιοποίησε το βίντεο με την παρουσίαση του LauncherOne, του σκάφους που θα μπορεί να εκτοξεύει μικρούς δορυφόρους από αέρος και θα τους θέτει σε τροχιά γύρω από τη γη, πάντως οι ιδιοκτήτες τους δεν θα χρειάζεται να αγχώνονται σε ποια χώρα θα υποχρεωθούν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκτόξευση. Ετοιμάστε βαλίτσες και οπλιστείτε με υπομονή και ίσως κάποια στιγμή να έιστε και εσείς ένας η μία που θα πραγαμτοποιήσει το σθγκεκριμμένο ταξίδι...

Keywords
Τυχαία Θέματα