Τις εμφανίσεις που θα φορά φέτος η ομάδα παρουσίασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τις φανέλες που θα φορά η ομάδα κατά τη σεζόν που αρχίζει επίσημα με τα παιχνίδια κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης για τα προκριματικά του ChampionsLeague, παρουσίασε σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η πρώτη θα έχει το γνωστό πράσινο χρώμα ενώ για την εκτός έδρας εμφάνιση επιλέχθηκε το μωβ από τους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού

και την αθλητική εταιρεία που ντύνει την ομάδα.

Η Τρίτη εμφάνιση που συμπληρώνει τον ρουχισμό της ομάδας για τη νέα σεζόν είναι άσπρη με λίγο μπλε ως αναφορά στα εθνικά μας χρώματα. Τις τρεις αυτές φανέλες φόρεσαν πρώτοι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Μάρκους Μπεργκ, ο αρχηγών των «πρασίνων» Ζέκα, αλλά και ο Νίκος Καρέλης, οι οποίοι και φωτογραφήθηκαν με τις νέες εμφανίσεις.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το επίσημο ντεμπούτο των νέων εμφανίσεων για τη σεζόν 2014-15 θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου, στο παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης.

Το άρθρο Τις εμφανίσεις που θα φορά φέτος η ομάδα παρουσίασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα