Τις ευκαιρίες η ΑΕΚ, το γκολ ο Άρης

Ο Άρης ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος, στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στην ΑΕΚ, με την κεφαλιά του Λαζαρίδη στο 79' (1-0) να χαρίζει το χρυσό τρίποντο στην ομάδα του. Με την νίκη αυτή οι «κίτρινοι» μπήκαν δυνατά στη μάχη για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, ενώ η ΑΕΚ που ήταν ανώτερη στο παιχνίδι, τα βάζει με την τύχη της και την αστοχία

των παικτών της.
Για άλλη μια φορά ο νόμος του ποδοσφαίρου υπερίσχυσε στο ματς της Θεσσαλονίκης, με την ΑΕΚ να χάνει σωρεία ευκαιριών, και τους γηπεδούχους με τη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία στο ματς, να ανοίγουν το σκορ με γκολ του Λαζαρίδη, έπειτα από λανθασμένη έξοδο του τερματοφύλακα της Ένωσης Αραμπατζή, κατακτώντας έτσι τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Στο πρώτο ημίχρονο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η ΑΕΚ, με την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου να χάνει πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Η αστοχία των Λεονάρντο, Λυμπερόπουλου και Σιαλμά, έστειλε τις δύο ομάδες στο μηδέν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Οι γηπεδούχοι οι οποίοι δεν απειλούσαν την εστία του Αραμπατζή, επωφελήθηκαν από τη λάθος έξοδο του Έλληνα πορτιέρο της ΑΕΚ, καθώς έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες, ο Λαζαρίδης με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0 (79').

Keywords
Τυχαία Θέματα