Τίποτα το ύποπτο στον θάνατο της 44χρονης, λένε Αρχές και ιατροδικαστής

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

«Τίποτα το ύποπτο» δεν βλέπουν ιατροδικαστής και Αστυνομία στις συνθήκες θανάτου της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών, που μετά από δύο ημερών εξαφάνιση, βρέθηκε νεκρή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της κοντά στη λίμνη της Τριχωνίδας.

Δεν προκύπτει παρέμβαση άλλου προσώπου

Τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, αλλά και η πρώτη γνωμάτευση του ιατροδικαστή, που εξέτασε τη σωρό της άτυχης γυναίκας, για τον εντοπισμό της οποίας είχαν κινητοποιηθεί Αστυνομία και Πυροσβεστική από το μεσημέρι

του Σαββάτου, δεν δείχνουν παρέμβαση άλλου προσώπου και όλα οδηγούν στην εκδοχή της αυτοκτονίας.

Ένα μπιτόνι με πετρέλαιο κι ένα σωληνάρι

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες της Alphafreepress, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της τραγικής μητέρας, βρέθηκαν κατά την αυτοψία ένα μπιτόνι που περιείχε πετρέλαιο και ένα σωληνάριο, που παραπέμπει σε δηλητήριο.

Για προσωπικό πρόβλημα που δεν μπορούσε να ξεπεράσει, πάρθηκε η απόφαση

Τα πρώτα στοιχεία οδηγούν στην εκτίμηση ότι για πολύ προσωπικό της πρόβλημα, που θεώρησε ότι δεν μπορούσε να ξεπεράσει, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου, έφυγε από το σπίτι της στην Κατοχή Μεσολογγίου και αφού οδήγησε για περισσότερη από μία ώρα, έφθασε στο σημείο όπου και τελικά βρέθηκε.

Προκάλεσε φωτιά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου

Προκάλεσε φωτιά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου γι αυτό το λόγο και τα εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Πιθανότατα, άφησε την τελευταία της πνοή από ασφυξία.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν

Όμως, οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν αν είχε προηγηθεί η λήψη του περιεχομένου στο σωληνάριο.

Η μητέρα τριών παιδιών, είχε χάσει τον σύζυγό της και ο ψυχισμός της είχε ήδη κλονιστεί.

Προσπάθησε να στηριχθεί ψυχικά σε ένα άτομο, που ζήτησε τη διακοπή των επαφών τους

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησε να στηριχθεί ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό σε κάποιο πρόσωπο που για τους δικούς τους, προσωπικούς λόγους, ζήτησε να διακόψουν τις όποιες επαφές τους.

Δεν φαίνεται να το ξεπερνούσε

Η Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται να το πήρε βαριά και να μην μπορεί να το ξεπεράσει.

Άφησε με τον τρόπο της να γίνει αντιληπτό σε εκείνον ότι ο δρόμος που της απέμενε ήταν το τέλος. Και δυστυχώς όλα δείχνουν ότι το πραγματοποίησε.

Έφυγε από το σπίτι το μεσημέρι του Σαββάτου

Να σημειωθεί ότι η 44χρονη χήρα, μητέρα τριών παιδιών, 25 ετών, 22 ετών και ενός ανηλίκου, επιβιβάστηκε ανήμερα των Φώτων, στο αυτοκίνητο της και έφυγε από το σπίτι της στην Κατοχή Αιτωλικού, προς άγνωστη κατεύθυνση. Το κινητό της τηλέφωνο έκτοτε έκλεισε.

Την δήλωση εξαφάνισής της έκανε στην επόμενη ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού η μία από τις ενήλικες κόρες της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο αδελφός της Γιώργος Λαγούδης, ανέφερε το ιστορικό της περίεργης εξαφάνισης, ενώ έδωσε και στοιχεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν ώστε να δοθεί μια λύση στο μυστήριο:

«Επέστρεψε την Παρασκευή στο χωριό με την οικογένειά της, το Σάββατο ήρθε στο Αγρίνιο να παραλάβει το αυτοκίνητό της που το είχε αφήσει με βλάβη για να της το φτιάξουν και έφυγε και γύρισε στο χωριό περίπου στις 12 η ώρα.

Για κάποιο λόγο, κατά τη μια περίπου πήρε ξανά ξαφνικά το αυτοκίνητο».

Κινήθηκε στο Αγρίνιο

Όπως φαίνεται από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας επέστρεψε στο Αγρίνιο, στην ευρύτερη περιοχή που ήταν το συνεργείο. Δεν ήρθε στο συνεργείο, αλλά στην ευρύτερη περιοχή».

Δεν πήρε κάρτες, χρήματα ή βαλίτσα

Μάλιστα πρόσθεσε πως η αδελφή του το μόνο που έχει μαζί της ήταν το δίπλωμα του αυτοκινήτου. Δεν πήρε κάρτες, χρήματα, ή βαλίτσες.

Είχε περάσει δύσκολα στη ζωή της

Όπως είπε, ακόμη, «η 44χρονη γυναίκα αν και είχε περάσει δύσκολα στη ζωή της (έχασε τον άνδρα της πριν 3 χρόνια και είχε μείνει χωρίς γονείς) «δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, δεν είχε τάσεις φυγής.

Ήταν μια πολύ δυνατή γυναίκα. Έχασε νωρίς τον άνδρα της, τους γονείς της, ήταν και άντρας και μητέρα για τα παιδιά της. Μείναμε ορφανοί από μικροί και πάλευε. Ήταν αισιόδοξη, τρομερή προσωπικότητα. Χαμογελαστή και αισιόδοξη. Αγαπούσε εμένα και τα παιδιά της».

Το άρθρο Τίποτα το ύποπτο στον θάνατο της 44χρονης, λένε Αρχές και ιατροδικαστής εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα