Τήνος φόνος: Ο αγιογράφος είχε κάνει μήνυση στον δράστη – Αμετανόητος ο 93χρονος

”Πάγωσε” η Τήνος από το σοκαριστικό έγκλημα που σημειώθηκε στο νησί, νωρίτερα, το μεσημέρι της Κυριακής. Ο δράστης συνελήφθη σχεδόν αμέσως μετά το έγκλημα, όπου και ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 93χρονος πυροβόλησε θανάσιμα τον 50χρονο συντοπίτη του και αγιογράφο Σπύρο Μεταξά, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του και προσπαθούσε να παρκάρει.

Σημειώνεται, πως ο δράστης και το

θύμα έμεναν στο ίδιο κτίριο, ο ένας στο ισόγειο και ο άλλος στον πρώτο όροφο. Κατά καιρούς, οι δύο άνδρες είχαν έρθει σε αντιπαράθεση με ασήμαντες αφορμές. Αυτή τη φορά η αντιδικία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίεςμ αφορούσε τον ηλιακό θερμοσίφωνα. Ο υπερήλικας φέρεται να είναι άτομο με σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς, γνωστός στο νησί.

Ο αγιογράφος του είχε κάνει μήνυση

Ακόμη, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 93χρονος είχε κάνει μηνύσεις στον 50χρονο στο παρελθόν γιατί είχε… δηλητηριάσει το πηγάδι του, για αυτοδικία τοποθέτησης κεραίας στην ταράτσα, όπως υποστήριζε. Οι μηνύσεις αυτές, αρχειοθετήθηκαν. Από την πλευρά του ο 50χρονος αγιογράφος είχε κάνει μήνυση για απόπειρα σωματικών βλαβών κατά του 93χρονου καθώς ο υπερήλικας είχε επιχειρήσει να τον χτυπήσει με τη μαγκούρα.

Ο 50χρονος ήταν στο αυτοκίνητό του, ο 93χρονος ήταν στο μπαλκόνι, πήρε το κυνηγετικό όπλο κατέβηκε χτύπησε με το κοντάκι το τζάμι και πυροβόλησε δύο φορές το θύμα. Ο δράστης συνελήφθη και έπειτα ομολόγησε την πράξη του. Στο Τμήμα του νησιού έδωσε κατάθεση η σύζυγος του θύματος, ο οποίος ήταν αγιογράφος. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος ενώ ο δραστης συνελήφθη αμέσως. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης εμφανίζεται άκαμπτος και αμετανόητος και μέσα στο τμήμα φωνάζει και βρίζει: “Καλά του έκανα!”

Εξωτερική φωτο από αρχείο
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τήνος, – Αμετανόητος, 93χρονος,tinos, – ametanoitos, 93chronos