Την καλύτερη απάντηση σε σύζυγο που θέλει να χωρίσει, την έδωσε η Chrissy Teigen

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο John Legend και η Chrissy Teigen έχουν μία υπέροχη σχέση εδώ και πάνω από μία δεκαετία, αλλά σαν κάθε άλλο ζευγάρι είχαν κι εκείνοι τις δυσκολίες τους. Σε μία νέα συνέντευξη, ο βραβευμένος με πάνω από 10 Grammys καλλιτέχνης, ανακάλεσε μία στιγμή κατά τη διάρκεια της σχέσης τους που προσπάθησε να χωρίσει με τη νυν σύζυγό του.

«’Ήμουν πολύ αγχωμένος και απασχολημένος,»

είπε ο Legend στη Guardian στη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε πριν από μερικές μέρες. «Απλά σκεφτόμουν, θα ήμουν πιο χαρούμενος αν ήμουν single αυτή τη στιγμή» και εκείνη μου είπε «Όχι».

Λιγότερο από 90 λεπτά αργότερα, το ζευγάρι συμφιλιώθηκε και ματαίωσε τον μικρής διάρκειας χωρισμό του. «Με εμπνέει να είμαι πιο αστείος,» δήλωσε ο τραγουδιστής. «Όχι επειδή προσπαθεί, νομίζω πως αρκεί το ότι είμαι γύρω της. Και να είμαι πιο τολμηρός.»

Αφού δημοσιεύθηκε η συνέντευξη του Legend, η Teigen φυσικά δεν την άφησε ασχολίαστη και έκανε δύο πολύ όμορφα posts στο Twitter.

11 years later, baby https://t.co/Kr7p7u8sqq

— christine teigen (@chrissyteigen) September 5, 2017

«11 χρόνια μετά,» έγραψε η Teigen με τη συνοδία ενός emoji που κλαίει απ’ τα γέλια.

It wasn't a a typical breakup. He was on tour and his voice hurt and he was being a whiny face about everything and so yeah, I was like "no"

— christine teigen (@chrissyteigen) September 5, 2017

Στο δεύτερο post, η Teigen εξήγησε λίγο περισσότερο την κατάσταση. «Δεν ήταν ένας τυπικός χωρισμός. Ήταν σε περιοδεία και πονούσε ο λαιμός του και γκρίνιαζε για τα πάντα, οπότε ναι, του είπα «όχι.»

Ο Legend και η Teigen παντρεύτηκαν στο Lake Como της Ιταλίας, το Σεπτέμβριο του 2013. Καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τη Luna, τώρα 16 μηνών, τον Απρίλιο του 2016.

Το άρθρο Την καλύτερη απάντηση σε σύζυγο που θέλει να χωρίσει, την έδωσε η Chrissy Teigen εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα