Τιμήθηκε για την αντικειμενική κάλυψη του αστυνομικού ρεπορτάζ ο Πέτρος Καρσιώτης

Ένας άνθρωπος του Alpha, ο Πέτρος Καρσιώτης, βραβεύτηκε σήμερα για την αντικειμενική κάλυψη του αστυνομικού ρεπορτάζ και την ανθρώπινη προσέγγιση των θεμάτων. Ο όμιλος φίλων της Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής βράβευσε αστυνομικούς που τραυματίστηκαν εν ώρα υπηρεσίας. Αξίζει δε να σημειωθεί, πως στηρίζει και οικογένειες αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους στη μάχη για το καθήκον.

O Πέτρος Καρσιώτης αποτελεί ένα από τα ‘ιδρυτικά’ μέλη του Alpha
και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος μαζί του. Υπηρετεί πιστά τον σταθμό, με πλούσιο ρεπορτάζ και παρουσιάζοντας ενημερωτικές εκπομπές. Το 2019, του απονεμήθηκε παρουσία του ΠτΔ, το βραβείο με τίτλο «Πάνος Σόμπολος» το οποίο αφορά αστυνομικό, δικαστικό και ελεύθερο ρεπορτάζ.

Ο δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, παρά το γεγονός πως δεν μοιράζεται πράγματα για την προσωπική του ζωή. Έχει παρουσιάσει την εκπομπή Alpha Παντού με τη Βίκυ Χατζή, ενώ εχει υπάρξει συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη, στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη. Επίσης, έχει πολυετή εμπειρία και στον τύπο, αφού εδώ και πολλά έτη αρθρογραφεί ως αστυνομικός συντάκτης. Ήταν πολύ φίλος με τον Γιώργο Καραϊβαζ, ενώ είχε βαφτίσει και τον γιο του.

Σύζυγός του η Σοφία Πατραμάνη, δημοσιογράφος στην ΕΡΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τιμήθηκε, Πέτρος Καρσιώτης,timithike, petros karsiotis