Τιμές για Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να έχει αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ από τις αρχές Ιανουαρίου, αλλά δεν έχει βγει ποτέ από τις καρδιές του κόσμου. Η πόρτα του Δικέφαλου θα είναι πάντα είναι ανοιχτή για τον Ουρουγουανό καθώς ο Ιβάν Σαββίδης του έχει κάνει πρόταση να επιστρέψει όποτε θελήσει σε κάποιο πόστο, αλλά αυτό είναι κάτι που θα απασχολήσει τον “Ινδιάνο” από το καλοκαίρι. Προς το παρόν πριν τον τιμήσει ο επίσημος ΠΑΟΚ,

ξεκινάνε να τον τιμάνε οι σύνδεσμοι της ομάδας…

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες ο Πάμπλο Γκαρσία είναι επίτιμος προσκεκλημένος σε εκδηλώσεις τεσσάρων διαφορετικών συνδέσμων του Δικέφαλου (Αριδαίας, Αρναίας, Σκύδρας και Μηχανιώνας), οι οποίοι είναι οι πρώτοι που θα τιμήσουν τον μεγάλο Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ.

Η αρχή θα γίνει σήμερα στην Αριδαία, όπου ο τοπικός ΣΦ ΠΑΟΚ Αριδαίας -Αλμωπίας έχει διοργανώσει έναν χορό (στις 21:00 στο κέντρο Δήμητρα στο 1ο χλμ. Αριδαίας -Λουτρών) για να γιορτάσει τα 20 χρόνια λειτουργίας του.

“Στον χορό μας επίτιμος καλεσμένος είναι ο τεράστιος Πάμπλο Γκαρσία”, τόνισε ο πρόεδρος του συνδέσμου Μπάμπης Μηλόπουλος μιλώντας στα ΣΠΟΡ. “Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00 και ο Πάμπλο Γκαρσία υποσχέθηκε ότι θα μας τιμήσει με την παρουσία του στην επέτειο των 20 χρόνων από την ίδρυση του συνδέσμου μας. Η τιμή πρόσκλησης είναι 17 ευρώ (για πλήρες μενού με ποτό) και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι τεράστιο λόγω της παρουσίας του Γκαρσία! Ολοι τον γουστάρουμε τρελά…”, πρόσθεσε.

Στο κέντρο που θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση αναμένεται να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο. “Ξέρουμε ότι υπάρχουν πάνω από 300 ΠΑΟΚτσήδες από την Αριδαία που έχουν διαρκείας στην Τούμπα. Υπάρχει μεγάλη τρέλα για τον ΠΑΟΚ στην περιοχή μας”, κατέληξε ο Μπάμπης Μηλόπουλος.

Ο επόμενος σταθμός του Πάμπλο Γκαρσία θα είναι ο ΣΦ ΠΑΟΚ Αρναίας Βόρειοι. Την προσεχή Τρίτη 25 Μαρτίου στις 19:30 οι ΠΑΟΚτσήδες της περιοχής της Αρναίας θα εγκαινιάσουν τα νέα τους γραφεία και εκεί ο εμβληματικός Ουρουγουανός παίκτης θα τιμηθεί για την προσφορά του.

Παράλληλα οι φίλαθλοι του Δικέφαλου θα έχουν ακόμη μία ευκαιρία να εκφράσουν την αγάπη τους στο πρόσωπό του…

Την προσεχή Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 19:00 ο ΣΦ ΠΑΟΚ Σκύδρας που έχει ονομαστεί “Πάμπλο Γκαρσία” θα κόψει την ετήσια πίτα του, και από εκεί δεν θα μπορούσε να λείπει ο ίδιος ο Ουρουγουανός ο οποίος έχει υποσχεθεί ότι θα παραστεί στην εκδήλωση. Εκεί αναμένεται να γίνει λαϊκό προσκύνημα όπως είχε γίνει και πριν από λίγα χρόνια όταν ο Γκαρσία είχε επισκεφτεί τη Σκύδρα για τα εγκαίνια του συνδέσμου!

Τέλος ο Πάμπλο Γκαρσία προσκλήθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στον ΣΦ Μηχανιώνας για να τους τιμήσει με την παρουσία του και να τον τιμήσουν στην εκδήλωση με την οποία θα γιορτάσουν τα 20 χρόνια ίδρυσής τους. Αυτή η εκδήλωση θα γίνει στις 5 Απριλίου (ώρα 20:30) στην αίθουσα εκδηλώσεων του “HOTEL NIKOPOLIS” και ο Πάμπλο Γκαρσία θα είναι μεταξύ των επίτιμων προσκεκλημένων.

Με ενδιαφέρον, πάντως, αναμένονται και οι κινήσεις του επίσημου ΠΑΟΚ για να τιμήσει τον μεγάλο Ουρουγουανό παίκτη. Οι πληροφορίες των ΣΠΟΡ αναφέρουν ότι υπάρχει η σκέψη για τη διεξαγωγή ενός φιλικού με την Οσασούνα στην Τούμπα κάτι το οποίο ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί επίσημα.

πηγη:inpaok

Keywords
Τυχαία Θέματα