Τηλεοπτικές άδειες : Αύριο εκδικάζεται η προσφυγή των τηλεοπτικών σταθμών στο ΣτΕ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αύριο στις 10:00 το πρωί εκδικάζεται στο ΣτΕ η προσφυγή των τηλεοπτικών σταθμών που έχουν περάσει το πρώτο στάδιο της προεπιλογής για την χορήγηση άδειας πανελλαδικής εμβέλειας.

«Πόλεμος όλων εναντίον όλων»

Τα επτά εταιρικά σχήματα-τηλεοπτικοί σταθμοί που βρίσκονται στο τελικό στάδιο για την χορήγηση τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας, έχουν εμπλακεί σε ένα διαρκή πόλεμο μεταξύ τους όπως και σε μια διαρκή αντιπαράθεση με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Νίκο Παππά .

Βασικό αίτημα των τηλεοπτικών σταθμών που

προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, είναι να παγώσει η απόφαση 178/19.7.2016 του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας σύμφωνα με την οποία, εγκρίθηκε ο διαγωνισμός για την διενέργεια διαγωνισμού για την χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

Σε αυτό το πλαίσιο, αύριο έχουν προσκληθεί ενώπιον του Προέδρου του ΣτΕ τόσο οι δικηγόροι των τηλεοπτικών σταθμών, όσο και οι συνήγοροι των Υπουργών Οικονομικών και Επικρατείας, ώστε να εκθέσουν τις θέσεις τους αναφορικά με τις αιτήσεις προσωρινών διαταγών που έχουν κατατεθεί. Είναι πιθανό ο Πρόεδρος του ΣτΕ να καταλήξει σε απόφαση αυθημερόν.

Να σημειωθεί ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί στις πολυσέλιδες αιτήσεις που έχουν καταθέσει, αναφέρονται αφενός στους όρους προκήρυξης του συγκεκριμένου διαγωνισμού, ενώ αφετέρου, καταθέτουν την οικονομική όπως και φορολογική εικόνα των σταθμών τους.

Το άρθρο Τηλεοπτικές άδειες : Αύριο εκδικάζεται η προσφυγή των τηλεοπτικών σταθμών στο ΣτΕ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα