Τι ζητάει τελικά ένας άντρας;

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Υπάρχουν αρκετά πράγματα που οι άντρες θέλουν από μια γυναίκα.

Κάποια όμως, είναι αδιαπραγμάτευτα…

Σεβασμός

Οι άντρες θέλουν να νιώθουν τον σεβασμό της γυναίκας που βρίσκεται στη ζωή τους. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουν πως για εσένα, αξίζουν πολύ και ότι η γνώμη τους παίζει μεγάλο ρόλο.

Θαυμασμός

Ο κάθε άντρας συνήθως αγαπάει τον θαυμασμό, αλλά προσοχή.

Δεν πρέπει να υποκρίνεσαι, γιατί καταλαβαίνουν κάθε ανειλικρινή φιλοφρόνηση που του κάνεις.

Συντροφικότητα

Σίγουρα η συντροφικότητα είναι πολύ

βασική και αυτό το καταλαβαίνεις επειδή θέλει να σε έχει συνέχεια γύρω του. Ακόμη και στο γήπεδο ή και όταν απλά βλέπει έναν αγώνα στην τηλεόραση, εκείνος περιμένει να βρίσκεσαι μαζί του.

Να περιποιείσαι τον εαυτό σου

Καλό είναι στο σπίτι να μην κυκλοφορείς συνέχεια με τις φόρμες σου. Θέλει να βλέπει πως δεν επαναπαύτηκες και σε ενδιαφέρει να είσαι πάντα ποθητή και όμορφη.

Ενθάρρυνση

Όλοι τους θέλουν να νιώθουν, αλλά και να ακούνε ότι η γυναίκα της ζωής τους τους στηρίζει στο κάθε τους βήμα, χωρίς να τους κατακρίνει. Αυτό τους δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Αναγνώριση

Η αναγνώριση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και στην ψυχολογία τους, όταν τρέχουν όλη τη μέρα για τους πάντες, από τους γονείς τους μέχρι και για εσένα. Όπως θέλεις εσύ να αναγνωρίζει την προσφορά σου στο σπίτι, έτσι θα πρέπει να κάνεις και εσύ.

Ανεξαρτησία

Όταν θέλει να βγει με τους φίλους του για μπύρες, μην του βγάζεις το λάδι. Είναι σίγουρο πως θα σε σκέφτεται, αλλά η αντρική φιλία είναι αναγκαία.

Αγάπη

Ακόμη και αν το ξέρει ότι είσαι τρελή για εκείνον, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάψεις και να του το δείχνεις. Αλλιώς ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να θεωρήσει ότι δεν ενδιαφέρεσαι πλέον για εκείνον.

Το άρθρο Τι ζητάει τελικά ένας άντρας; εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα