Τι είπε η Ελευθερία στον Σχίζα – Survivor: Όσα αποκάλυψε η Χριστίνα Κεφαλά

Στη συμπεριφορά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη απέναντί της, τον Σάκη Κατσούλη, αλλά και στα όσα φέρεται να είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα αναφέρθηκε η Χριστίνα Κεφαλά, στις πρώτες τις δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης,

μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για «ανθρωποφαγία» ενώ δήλωσε ότι χάρηκε πολύ που αποχώρησε από το παιχνίδι, καθώς «τα πράγματα έχουν ξεφύγει». «Χάρηκα πολύ που αποχώρησα τόσο νωρίς, γιατί τα πράγματα έχουν ξεφύγει μέσα στο παιχνίδι. Τα παιδιά έχουν χάσει τον εαυτό τους, πολλά παιδιά, έχουν θολώσει και βλέπουν μόνο εβδομάδες και χρήματα. Οπότε, με αυτή την ανθρωποφαγία που παίζει μέσα στο παιχνίδι, καλύτερα που αποχώρησα νωρίς. Τον τελευταίο καιρό γενικά είχα άστατο ύπνο, έβλεπα εφιάλτες. Δεν το περίμενα μέχρι να μπούμε στο συμβούλιο ότι θα φύγω, μετά όταν μπήκα μέσα είπα πως εγώ φεύγω», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κεφαλά.

Survivor All Star -Κεφαλά: Η Μαριαλένα με κοιτούσε παράξενα και έπαιρνα κακή ενέργεια

«Η πρώτη μου σκέψη όταν βγήκα υποψήφια ήταν ότι ο Σάκης με ψήφισε για να μην έχει την γκρίνια της Μαριαλένας. Όταν ο Νίκος Μπάρτζης είπε πως ίσως ο Σάκης με ψήφισε γιατί του γκρινιάζει η Μαριαλένα, εκείνη τη στιγμή είπα πως σκέφτηκε και άλλος άνθρωπος αυτά που είχα σκεφτεί. Γενικά η Μαριαλένα με κοιτούσε παράξενα και έπαιρνα κακή ενέργεια, και έλεγα πως είναι άδικο και παράλογο όλο αυτό, δύο χρόνια μετά δεν έχεις να σκαλίσεις κάτι. Είναι άδικο να βγαίνω υποψήφια επειδή μπορεί να μην με ήθελε η Μαριαλένα», συνέχισε η ίδια αναφορικά με την υποψηφιότητά της και τη στάση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη απέναντί της.

«Ο Σάκης έκανε πολύ παρέα με κάποια παιδιά. Εγώ γενικά δεν ήθελα να δίνω δικαιώματα. Γενικά ήμουν απόμακρη, για να μην έχουμε μπλεξίματα. Κυρία ήμουν και κυρία είμαι, τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά. Ούτως ή άλλως εγώ το είχα τελειώσει αυτό που είχα με τον Σάκη. Αλλά μετά την αναφορά αυτή του Νίκου Μπάρτζη, ο Σάκης άλλαξε εντελώς. Ήταν πιο κοντά μου, με βοηθούσε στους στόχους, μου έδινε καρύδα να φάω που δεν μου έδινε ποτέ», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Survivor All Star: Τι είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα

Μιλώντας και για το θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Στάθη Σχίζα, με τον δεύτερο να αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι λόγω πραγμάτων που φέρεται να του μετέφερε η τραγουδίστρια τα οποία αφορούν στην προσωπική του ζωή, η Χριστίνα Κεφαλά τόνισε ότι «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι». «Όταν μπήκε η Ελευθερία στο παιχνίδι είπε στον Στάθη πως είναι όλα καλά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ότι “σε σκέφτεται και της λείπεις, είναι όλα καλά και σε περιμένει”. Επειδή έγινε όλο αυτό με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Στάθη, η Ελευθερία θεώρησε πως την εκθέσανε. Πήγε και του είπε πως “σου είπα ψέματα και δεν έγινε έτσι”. Εκεί έγινε όλο αυτό. Ο Στάθης έπεσε ψυχολογικά και δεν ήθελε να παίξει στους αγώνες. Γενικά είμαστε άνθρωποι, μην το ξεχνάμε. Όλοι για τα χρήματα ξεπουλιούνται», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κεφαλά.

«Γενικά είδα πολλές άσχημες καταστάσεις. Πολλούς ανθρώπους να έχουν χάσει τον εαυτό τους, την προσωπικότητά τους σε σημείο που έλεγα “Θεέ μου, τι κάνω εδώ” και σκεφτόμουν να φύγω οικειοθελώς», τόνισε κλείνοντας η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα