Τι απαντούν Γεωργιάδης- Κατσιαντώνης για τις φήμες που τους θέλουν στο Survivor

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Λίγο μετά την καταγγελία Νικολόπουλου για τις επικίνδυνες συνθήκες κάτω από τος οποίες επιβιώνουν οι παίκτες στο Survivor, η Βουλή αποφάσισε να στείλει… εκπροσώπους ώστε να εξετάσουν την κατάσταση, δύο από τα ονόματα που ακούστηκαν απαντούν.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, σχολιάζει για την φήμη:

Ο βουλευτής γράφει συγκεκριμένα:

«Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του ΣΚΑΙ για τη συμμετοχή μου στο Survivor.

Θεωρώ ότι μέσα από τις δοκιμασίες του παιχνιδιού, θα καταφέρω να αναδείξω τον τρόπο που επιβιώνουμε οι Έλληνες πολίτες από τις κυβερνητικές αποφάσεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Στόχος μου είναι να πείσω την ανίκανη κυβέρνηση και την εγωιστική και φιλόδοξη αντιπολίτευση που πιστεύει στους μεσσίες, ότι μόνο με τη συνεργασία μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα της επιβίωσης. Το άθλημα είναι ομαδικό κύριοι!

Αναφορικά με τον συνάδελφο George Katsiantonis, θέλω να σας ενημερώσω ότι αρνήθηκε τη συμμετοχη του, καθώς θα φύγει για τις ΗΠΑ όπου θα ιδρύσει κίνημα και θα αφοσιωθεί στην υποστήριξη του πλανητάρχη Τραμπ».

Το δημοσίευμα «επιβεβαίωσε» και ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης:

«Είμαι σε δίλημμα…..Δελεαστικόταση η πρόταση του ΣΚΑΙ αλλά είχα σήμερα πρόταση και από τη NASA να ταξιδέψω στις 20 Απριλίου με τον πασίγνωστο κοσμοναύτη Θεόδωρο Γιουρτσίχιν και τη σύζυγο μου που είναι γεωπόνος…στο διάστημα, προκειμένου να κάνουμε εργασίες για το πρώτο φυτώριο σε πλανήτη εκτός γης….

Θα έχω έτσι και την ευκαιρία να δω πως είναι η ζωή εκεί…μπας και γλυτώσουμε….στέλνοντας την «επιτυχημένη» κυβέρνηση μας…στο διάστημα….

Αν δεν πάω πάντως στο Survivor….το σίγουρο είναι ότι θα μεσολαβήσω για τον συνάδελφο Marios Georgiadis ώστε να υπάρξει άθλημα windsurf….και να πάρουμε όλες τις νίκες!!!

Survivor….η διάστημα;;;;Μεγάλο το δίλημμα….Οπως και νάχει ξεκινάω εκπαίδευση….Καλό Μήνα σε όλους !!!».

Το άρθρο Τι απαντούν Γεωργιάδης- Κατσιαντώνης για τις φήμες που τους θέλουν στο Survivor εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Attiki Press