Θρήνος στην Κίσσαμο για τον 17χρονο Διονύση που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Καλό ταξίδι»

Θρήνο έχει προκαλέσει στην Κίσσαμο ο θάνατος του 17χρονου Διονύση, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε τη Δευτέρα στο χωριό Τράχηλας.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο Διονύσης επέβαινε σε μηχανή, μαζί με τον αδελφό του, όταν συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, την ώρα που το τελευταίο έκανε αναστροφή.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφερε.

Ο 14χρονος αδερφός του νοσηλεύεται κι εκείνος

στο νοσοκομείο Χανίων, με κατάγματα στα πόδια και στα χέρια.

Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη, στο χωριό το οποίο διέμενε, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που τον αποχαιρέτησαν μέσω των social media ενώ τοποθέτησαν και λουλούδια στο σημείο του δυστυχήματος.

Ζευγάρι που έχασε το σπίτι του σε φωτιά το 2020 ξαναζεί τον εφιάλτη – “Χάσαμε τα πάντα, όλη μας τη ζωή”Δήμαρχος Σαρωνίδας: Έχουν καεί σπίτια – Η χειρότερη καταστροφή την τελευταία δεκαετίαΙλάειρα Ζήση για την αποβολή της: «Δεν είναι κάτι που πρέπει να νιώθεις ότι φταις»Καίτη Φίνου εναντίον Μαριάντας Πιερίδη: «Είναι τραγικά τα μηνύματα όπως ο τόνος της φωνής σας»Γέννησε το τρίτο παιδί της η Κλέλια ΠανταζήΗ Όλγα Κιουρτσάκη μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της – Το βίντεο λίγο πριν γίνει μαμά
Keywords
Τυχαία Θέματα