Θρήνος! Κοίμισε τα παιδιά της, δοκίμασε ναρκωτικά και πέθανε

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τρία παιδιά έμειναν ορφανά, επειδή η μητέρα τους θέλησε να δοκιμάσει ένα κοκτέιλ ναρκωτικών, που μπορούσε κανείς να προμηθευτεί νόμιμα από τα καταστήματα. Η 28χρονη Stephanie Brown, αφού κοίμισε τα παιδιά της, δέχθηκε την πρόταση του φίλου της να δει «πώς είναι» η νέα ενισχυμένη μορφή κάνναβης, γνωστή ως ως «Insane Joker» και «Exploded».

Η Stephanie, πρόλαβε να κάνει μόνο μία τζούρα από το θανάσιμο κοκτέιλ, καθώς κατέρρευσε και πέθανε λίγο πιο μετά. Ένα μήνα μετά, απαγορεύτηκαν

όλα τα νόμιμα ναρκωτικά.

Ο φίλος της από το σχολείο, βρέθηκε να κοιμάται στον καναπέ της και οι Αρχές τον ανέκριναν, χωρίς όμως να κατηγορείται από το νόμο, αφού η κατανάλωση των συνθετικών ναρκωτικών ήταν νόμιμη. Ο John Reynolds, αναζητείται τώρα από τις Αρχές για να καταθέσει ως μάρτυρας και να βοηθήσει την έρευνα, γεγονός που τον έκανε να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Ο θάνατος της 28χρονης μητέρας, χαρακτηρίστηκε τυχαίος από την ιατροδικαστής Jennifer Leeming. Ωστόσο τόνισε, πως τα ναρκωτικά είναι πολύ επικίνδυνα και μπορεί εύκολα να προκαλέσουν τον θάνατο. «Ανησυχώ πολύ που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο επικίνδυνα είναι αυτά τα πράγματα. Είμαι βέβαιη πως ακόμα και τώρα υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που τα παίρνουν, παράνομα τώρα. Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να μας διδάξει η Stephanie είναι ότι αυτά τα πράγματα είναι πολύ πιο επικίνδυνα από ό,τι πιστεύει κάποιος.», είπε η Jennifer.

Στη συνέχεια της δήλωσης της, η ιατροδικαστής υπογράμμισε πως η Stephanie δεν ήθελε να βλάψει τον εαυτό της- ήταν απλώς μία άτυχη κοπέλα που δεν αντιλήφθηκε την επικινδυνότητα της πράξης της, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν.

Το άρθρο Θρήνος! Κοίμισε τα παιδιά της, δοκίμασε ναρκωτικά και πέθανε εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα