«Θηρίο στο κλουβί» ο Εσιέν-Θέλει να παίξει στο Σαββατιάτικο ντέρμπι

Ο Γκανέζος μέσος του Παναθηναϊκού Μάικλ Εσιέν, που τόσο πολύ έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς από την πρώτη στιγμή, που ήρθε στην Ελλάδα τον Ιούνιο, θέλει οπωσδήποτε να παίξει στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

«Δουλεύει μέρα-νύχτα για να αγωνιστεί στο ντέρμπι. Είχε προτάσεις από Ντουμπάι και Κίνα, αλλά πιστεύει στο πρότζεκτ

του Παναθηναϊκού», τονίζει άνθρωπος από το περιβάλλον του Γκανέζου σταρ στο gazzetta.gr.

Ο πρώην άσος της Τσέλσι όλο αυτό το διάστημα μοιάζει με θηρίο στο κλουβί, καθώς αδυνατεί να βοηθήσει τους «πράσινους» λόγω του τραυματισμού του στους κοιλιακούς.

«Δεν είναι αλήθεια πως ο Μάικλ ήρθε τραυματίας στον Παναθηναϊκό. Είχε υποβληθεί σε εξαντλητικές εξετάσεις προτού υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Διήρκεσαν πάνω από τέσσερις ώρες και είναι οι μεγαλύτερες σε διάρκεια σε ολόκληρη την καριέρα του», σημειώνει άνθρωπος από το περιβάλλον του 32χρονου χαφ, στο gazzetta.gr.

«Θέλει απεγνωσμένα να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τους τραυματισμούς του. Από την μέρα που ήρθε γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η 21η Νοεμβρίου για τους φίλους του Παναθηναϊκού, αφού είναι το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πιέστηκε πολύ το προηγούμενο διάστημα. Δεν έχει πιεστεί ποτέ ξανά τόσο πολύ σε ολόκληρη την καριέρα του. Η ώρα όπου θα αγωνιστεί έστω και ως αλλαγή έχει φτάσει», αναφέρει η ίδια πηγή.

Ο Έσιεν όπως σημειώνει άνθρωπος που τον γνωρίζει καλά δέχθηκε προτάσεις από συλλόγους της Κίνας αλλά και στο Ντουμπάι με πολλαπλάσιες απολαβές, ωστόσο από την πρώτη στιγμή πείσθηκε από το πρότζεκτ που του ανέλυσαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

«Ήρθε στον Παναθηναϊκό γιατί ήταν ενθουσιασμένος από το πρότζεκτ της ομάδας. Ποτέ δεν σκέφτηκε τα χρήματα. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε να πάει στο Ντουμπάι ή στην Κίνα όπου είχε προτάσεις με περισσότερα χρήματα», επισήμανε ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα