Θετικός στον κορονοϊό ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού ότι βγήκε θετικό το rapid test για τον κορωνοϊό που έκανε. «Μου ‘φυγε η ψυχή. Έκανα rapid test και βγήκε θετικό» είπε ο γνωστός

ηθοποιός, προσπαθώντας να διατηρήσει το χιούμορ του. «Ένας άνθρωπος το έκανε όχι νοσηλευτής ούτε γιατρός. Αλλά βγήκε θετικό. Σε ένα σπίτι πήγα και μου το έκαναν και καθηλώθηκα. Δεν έχω συμπτώματα αλλά δεν ξέρω. Θα πάω αύριο το πρωί να κάνω το μοριακό για να δω τι συμβαίνει. Το καλό είναι ότι δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Γύρισα από τη Στυλίδα και είμαι καραντίνα στην Αθήνα» εξήγησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Πρόσφατα ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι πριν κάνει σεξ ζητάει από την παρτενέρ του να έχει κάνει τεστ κορωνοϊού για να είναι σίγουρος για την ασφάλειά του. «Δεν έχω δεσμούς και τέτοια. Αν ρωτάτε αν είμαι ενεργός, σαφώς είμαι ενεργός», δήλωσε, συμπληρώνοντας: «Αν δεν υπάρχει φλερτ, βέβαια μέσα στον κορωνοϊό και την πανδημία, είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Ευτυχώς που υπάρχει το Facebook» είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου». «Ζητάω covid test πριν κάνω σεξ και μου ζητάνε. Προτιμώ το μοριακό τεστ».

Παλαιότερα, σε ερώτηση αν φοβάται την πανδημία, ανέφερε πως “είναι γνωστό σε όλους ότι έχω την καρδιά μου… Περισσότερο φοβάμαι για τα παιδιά… Στην αρχή με τον ιό ξεκινήσαμε να μιλάμε για ηλικίες 75-80 χρονών, τώρα όταν ακούς για 24 χρονών παιδί, τα πράγματα αλλάζουν. Δεν με νοιάζει για μένα, με νοιάζει πιο πολύ για τα παιδιά. Άμα είσαι 55 χρονών…εντάξει, “τα φάγαμε τα ψωμιά μας”… Έχουμε ζήσει, δεν βάζουμε πρώτα τον εαυτό μας, αλλά άμα έχεις και παιδί…”.

Keywords
Τυχαία Θέματα