Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε η κόρη του Παπαθεμελή, πέφτοντας από τον 7ο όροφο

Σε θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του πρώην υπουργού Στέλιου Παπαθεμελή, καθώς η κόρη του Λένα βρήκε τραγικό θάνατο χθες το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην υπουργός είναι συντετριμμένος και υποστηρίζει, σύμφωνα με το seleo.gr, ότι πρόκειται για δυστύχημα καθώς όπως λέει η κόρη του γλίστρησε από το μπαλκόνι του 7ου ορόφου της πολυκατοικίας,

όπου έμενε, την ώρα που πήγε να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας που υπήρχε εκεί.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και ερευνούν και αυτό της αυτοκτονίας. Σύμφωνα με το περιβάλλον του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ η 48χρονη δεν είχε τις πολιτικές φιλοδοξίες του πατέρα της, αλλά ήταν όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του και τον βοηθούσε στο πολιτικό του γραφείο.

Βοηθούσε άστεγους, παιδιά τα οποία είχαν οικονομική ανάγκη αλλά και οικογένειες με πολλά προβλήματα, ήσυχα και αθόρυβα έτρεχε συνεχώς και αρκετές ήταν οι φορές που διέθετε μεγάλα ποσά για να στηρίξει συνανθρώπους της που ένιωθε ότι είχαν να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Μιλώντας στο protothema.gr η Μαρία Ιωαννίδου, συνεργάτης του Στέλιου Παπαθεμελή, μιλά για την καλοσύνη της κοπέλας, που βοηθούσε πάντα, όποιον είχε ανάγκη, είτε ήταν ένα μικρό ζωάκι είτε ένας συμπολίτης μας που βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Ήταν ένας άγγελος, λέει χαρακτηριστικά για το κορίτσι που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Η κοινωνία της Θεσσαλονίκης είναι σοκαρισμένη από το τραγικό της τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα