Θεοδωράκης: Αδυνατώ να ακολουθήσω τις εμμονές του Λαζόπουλου

Το ποσοστό που έλαβε το κόμμα είναι πολύ μικρό για να αλλάξει κανείς τη χώρα, αλλά και «πολύ μεγάλο για ένα κόμμα που δεν υπήρχε», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, κάνοντας την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για το Ποτάμι.

Όπως είπε στον Αντ1, μετά το πρώτο τεστ για το Ποτάμι στις ευρωεκλογές δεν νιώθει διαφορετικά, ίσως νιώθει «μικρότερος και πιο προσγειωμένος. Ίσως είναι η ευθύνη». «Εάν δεις τα μηνύματα», πρόσθεσε, «έχουν κοινή συνισταμένη:

“Μη μας πουλήσεις, μη μας προδώσεις”».

Για την περίπτωση να είναι το κόμμα του εταίρος σε κυβερνητικό συνασπισμό ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι πρέπει να είναι μία δύναμη που θα μπορεί να εγγυηθεί την κυβερνητική σταθερότητα. Μίλησε επίσης και για την κριτική που δέχεται από το Λάκη Λαζόπουλο. «Δεν μπορώ να αντιμετωπίσω τις εμμονές του Λαζόπουλου, δεν μπορώ να καταλάβω. Εάν αυτός ο άνθρωπος δείχνει τον Ομπάμα να το σεβαστώ, ποιον δείχνει αυτός ο άνθρωπος που λέει ότι ο Σταύρος δεν είναι σοβαρός;», διερωτήθηκε. Επίσης υποστήριξε ότι πίσω από το κόμμα του δεν βρίσκονται συμφέροντα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν έχεις προστάτες, όταν έχεις συμφέροντα σε ενισχύουν στις κάλπες». Για το ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού που ξεκινά αύριος το λαύριο είπε ότι ς «όσοι θα έρθουν θα πληρώσουν». «Βάζουμε μια φιλική τιμή 5 ευρώ». Η τιμή θα ισχύσει και για τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς που θα παραστούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα