Θέμης Κανέλλος: Είχα ένα κόλλημα ότι ήθελα να πάω με κάποιον Πρωθυπουργό

O Θέμης Κανέλλος, βρέθηκε καλεσμένος στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη που αναφέρεται στο σεξ και μίλησε για τη δική του σεξουαλικότητα… χωρίς περιστροφές. Μεταξύ άλλων ο Θέμης Κανέλλος αποκάλυψε ότι έχει ένα κόλλημα και θέλει να κάνει σεξ με κάποιον Πρωθυπουργό, καθώς αυτή η ιδιότητα είναι κάτι που τον διεγείρει ερωτικά.

“Εγώ παλαιότερα είχα ένα κόλλημα ότι ήθελα να πάω με κάποιον Πρωθυπουργό” είπε. “Τα κατάφερες;”. “Όχι ακόμα” απάντησε ο Θέμης Κανέλλος.

“Τώρα δεν έχω κολλήσει με κάποιον, αλλά οι περισσότεροι είναι άσχημοι! Ο λόγος που θέλω να πάω μαζί του…” με τη Δάφνη Καραβοκύρη να τον διακόπτει λέγοντάς του “Ο Μακρόν είναι ωραίος” και το Θέμη Κανέλλο να απαντά: “Μου είπες τώρα έναν, φαντάζεσαι να πάω με τον Ντόναλντ Τραμπ; Eμένα μου αρέσει και ο Ομπάμα. Πρόεδρος, Πρωθυπουργός, εννοώ να διοικεί τη χώρα”. “Και ο Μπακογιάννης είναι ωραίος”, συνεχίζει η Δάφνη Καραβοκύρη με τον Θέμη Κανέλλο να λέει: “Όχι”. “Ο Μητσοτάκης δεν μας κάνει;”. “Δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά τώρα που είναι Πρωθυπουργός θα ήθελα πάρα πολύ να πάω μαζί του”.

Θέλω απλά να είναι κάποιος τύπου guilty pleasure

“Ο Κασσελάκης σ’αρέσει;” τον ρωτάει η οικοδέσποινα. “Δεν είναι πολύ του στυλ μου, είναι πάρα πολύ ωραίος άνδρας, αντικειμενικά είναι όμορφος, μη λέμε τώρα αηδίες, και ο άνδρας του είναι πάρα πολύ ωραίος επίσης, εγώ τους χαίρομαι δηλαδή δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο γι αυτούς μόνο ”τι γλυκάκιααααα”… απαντάει ο Θέμης Κανέλλος. “Θέλεις απλά να κάνεις σεξ με έναν Πρωθυπουργό ή θέλεις και να τα φτιάξετε” είναι η επόμενη ερώτηση που δέχεται με τον καλεσμένο να απαντά: “Θέλω απλά να κάνω σεξ, δε θέλω να τα φτιάξω μαζί του, δε θέλω να γίνω Τάιλερ ή Μισέλ Ομπάμα, δεν είμαι τόσο ντελούλου. Θέλω απλά να είναι κάποιος τύπου guilty pleasure οριακά να είναι ακροδεξιός, ομοφοβικός, ρατσιστής και να πάω μαζί του απλά γιατί είναι τύπου καύλ@ το ότι λέει ψέματα και είναι υποκριτής. Μετά εγώ θα έχω τη χαρά ότι κοίτα όλοι αυτοί είναι υποκριτές”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θέμης Κανέλλος, Είχα, Πρωθυπουργό,themis kanellos, eicha, prothypourgo