Θέλω να αγωνιστώ ξανά

Από τους ελάχιστους παίκτες που είχαν καλή απόδοση χθες, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος. Ο νεαρός παίκτης του Θρύλου, πήρε την ευκαιρία από τον Μίτσελ, έπαιξε καλά και πλέον στοχεύει να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός μίλησε από εκεί και πέρα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ανέφερε ότι οι παίκτες δεν εκτέλεσαν τις οδηγίες του προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για την χρησιμοποίηση νέων παικτών από τον κ. Μίτσελ: «Σίγουρα ο προπονητής δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στα νέα

παιδιά, καθώς και ο Ολυμπιακός για πολλά χρόνια κάνει τεράστιες προσπάθειες και ξοδεύει αρκετά χρήματα για τις ακαδημίες για να επανδρώσει τη πρώτη ομάδα με νέα παιδιά και πιστεύω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να βλέπει νέα παιδιά να αγωνίζονται».

Για τις φιλοδοξίες και τα όνειρά του: «Θέλω καταρχάς να πάω στην προετοιμασία, να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό. Η μία εμφάνιση δεν είναι τίποτα, πρέπει να συνεχίσω την σκληρή δουλειά για να ξανακερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή και να αγωνιστώ ξανά με την φανέλα του Ολυμπιακού».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα: «Δεν πήγαμε καλά και αυτό το φανερώνει το πρώτο γκολ που φάγαμε στο πρώτο λεπτό από κόρνερ. Ο ΠΑΣ έδειξε ότι ήθελε πιο πολύ το ματς από εμάς. Δεν εκτελέσαμε καλά τις οδηγίες του προπονητή».

πηγη:gavros

Keywords
Τυχαία Θέματα