«Θα σας πηγαίνουμε… καροτσάκι»: Έξαλλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με τους παίκτες – Η «επίσκεψη» και οι ατάκες στα αποδυτήρια

Παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βλέπουν ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο! Η ήττα από τον Ηρακλή προκαλεί αναταράξεις στη Θεσσαλονίκη.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ξεχείλιζαν από οργή μετά τον αγώνα και 600 περίπου από αυτούς βρέθηκαν έξω από τα

αποδυτήρια της Τούμπας.

Μετά από διαβουλεύσεις, δόθηκε η ευκαιρία σε πέντε από αυτούς να συναντήσουν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, να μιλήσουν μαζί τους και να τους θέσουν προ των ευθυνών ντους. Μάλιστα τους προειδοποίησαν πως θα έχουν πλέον τον ρόλο… χωροφύλακα γιατί η συμπεριφορά και οι… συνήθειες ορισμένων ποδοσφαιριστών δεν είναι οι πρέπουσες και η διοίκηση αδυνατεί να βάλει τάξη. Ιδού τα σημαντικότερα από αυτά που ειπώθηκαν:

«Δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζετε. Δεν ξέρετε σε ποια ομάδα παίζετε; Μας ντροπιάζετε με τις εμφανίσεις σας». Συνέχισαν με πιο σκληρή γλώσσα για όσους παίκτες ξενυχτούν και ξεφεύγουν από το προγραμματισμένο ωράριο: «Έχουμε ανθρώπους παντού. Σε όποιο μπαράκι βρίσκεται κάποιος από εσάς θα το μαθαίνουμε. Και θα ερχόμαστε, θα σας μαζεύουμε και θα σας πηγαίνουμε… καροτσάκι στην διοίκηση. Τέρμα τα ψέματα, τέρμα οι δικαιολογίες. Ξέρουμε ποιοι από εσάς ξενυχτούν, δεν θα ανεχθούμε άλλη τέτοια κατάσταση». Είπαν ακόμη: «Όποιον βρούμε έξω, θα έχει πρόβλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έξαλλοι, ΠΑΟΚ,exalloi, paok