Θ. Παπάζογλου: «Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα»

Την ικανοποίηση του για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο επιθετικός του ΟΦΗ και ένας εκ των σκόρερ της αναμέτρησης με το «τριφύλλι» Θανάσης Παπάζογλου, μιλώντας στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6». 

Ο στράικερ των Κρητικών παράλληλα ευχήθηκε να μη συμβεί παρόμοιο περιστατικό με αυτό της επίθεσης στον Χάρη Μαυρία, ενώ επισήμανε πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας του είναι η παραμονή στην κατηγορία. 

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και το γκολ

που πέτυχε: 

«Σίγουρα για να πετύχεις κάποιο γκολ παίζει ρόλο η άμυνα του αντιπάλου. Ωστόσο, όλη η φάση ήταν πολύ καλή, η σέντρα με βρίσκει πάνω στην κίνηση. Έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι και τα δύο αποτελέσματα ήταν ανοιχτά. Εμείς σίγουρα θέλαμε τη νίκη. Η πικρία μας προέρχεται από το γεγονός ότι πάλι δεχτήκαμε γκολ λόγω αδράνειας της άμυνας. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που πήραμε, κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα». 

Για τον ΟΦΗ

«Έχουμε βελτιωθεί και αυτό φαίνεται σε κάθε αγώνα. Όταν αλλάζεις ομάδα, χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Είμαστε πολύ δεμένοι, προσαρμοστήκαμε γρήγορα και αυτό γιατί έχουμε βοήθεια από τη διοίκηση και τον προπονητή». 

Για τον στόχο του ΟΦΗ

«Βρισκόμαστε πάνω από τη μέση της βαθμολογίας. Ξεκινώντας θέλαμε να σιγουρέψουμε την παραμονή και να μην κινδυνέψουμε. Έχουμε ιστορία σαν σύλλογος και αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Όλες οι ομάδες είναι ίδιες και με βάση αυτό που έχουμε τώρα κοιτάμε και πιο ψηλά». 

Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος: 

«Είναι το πιο χαμηλό σε επίπεδο πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται από τις μεγάλες ομάδες. Όταν δεν υπάρχουν μεγάλες ομάδες δεν υπάρχει ανταγωνισμός, έχει πέσει το επίπεδο, όμως αυτό έχει δώσει ευκαιρίες σε νέους παίκτες». 

Για το περιστατικό του Μαυρία: 

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν το είδα, όπως και να έχει είναι αμαρτία. Ο κόσμος δημιουργεί πάντα καλή ατμόσφαιρά και είναι κρίμα για έναν να τιμωρηθούμε. Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν, ελπίζω να είναι το τελευταίο γιατί πάνω από όλα σημασία έχει η σωματική ακεραιότητα» 

Για τον Παναθηναϊκό: 

«Ήταν όπως τον περιμέναμε, αλλά δεν είναι ο γνωστός Παναθηναϊκός, για την Ελλάδα είναι σε καλό επίπεδο. Δείχνει πως είναι μια δουλεμένη ομάδα, ωστόσο συγκριτικά με τον περσινό Παναθηναϊκό έχει διαφορά. Έχει αλλάξει το ρόστερ αρκετά. Όταν αλλάζουν τα ρόστερ είναι λογικό οι παίκτες και η ομάδα να είναι κάπως μαγκωμένη. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούν στο μέλλον».

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα