Θ. Μωραΐτης: Σύγκληση συνεδρίου και αλλαγή ηγεσίας

Για τα καλά έχει ανάψει η εσωκομματική αντιπαράθεση στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ της πλευράς Βενιζέλου και αυτής του Γ. Παπανδρέου. Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσαν τα λόγια του βουλευτή του Κινήματος Θάνου Μωραΐτη ο οποίος πρόσκεται προς την Παπανδρεϊκή πλευρά και μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό ζήτησε τη σύγκληση συνεδρίου και την αλλαγή ηγεσίας,

ενώ παράλληλα άσκησε έντονη κριτική στην απόφαση των κυβερνητικών εταίρων να επισπεύσει τις διαδικασίας εκλογή νέου προέδρου της Δημοκρατίας.

«Η απόφαση αυτή δεν προετοιμάστηκε καθόλου και γι’ αυτό βλέπουμε τις τρεις τελευταίες μέρες να καταρρέουν τα πάντα», είπε ο κ. Μωραΐτης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε «να εξαντλήσει όλα τα κοινοβουλευτικά όπλα ώστε αν έβλεπε το αδιέξοδο να πήγαινε κατευθείαν σε εκλογές».

Μάλιστα προειδοποίησε λέγοντας: «Η συγκυρία είναι πολύ κρίσιμη. Εάν δεν πρυτανεύσει η συναίνεση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα. Η χώρα μας είναι η μοναδική όπου ο πρωθυπουργός δεν μιλάει με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Πάντως ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ ερωτηθείς για την χθεσινή παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου είπε ότι «λέει τα πράγματα με το όνομά τους». Υπογράμμισε πάντως ότι ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και ότι αυτό που τον ενδιαφέρει «πάνω από όλα» είναι η παράταξή του για να συμπληρώσει ότι δεν θέλει να χωρίσουν οι δρόμοι του με τα άλλα στελέχη του Κινήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα