Τέλος τα πριμ στον Παναθηναϊκό-Έρχεται πρόταση για τον Καρέλη!

«Πυρ και μανία» με τους παίκτες είναι ο μεγαλομέτοχος του «Τριφυλλιού» Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος μπορεί να μην επιβάλλει πρόστιμο για την ήττα από τον Πανθρακικό, αλλά θα κόψει τα περίφημα πριμ για τα σερί νικών.

Σημειώνεται, πως η… αποκαρδιωτική εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή είχε οδηγήσει τη διοίκηση

σε σκέψεις για επιβολή προστίμου, ωστόσο φαίνεται πως αυτή η πρακτική θα αποφευχθεί. Έτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Goal, οι «πράσινοι» θα χάσουν τελικά το πριμ το οποίο είχε θεσπιστεί για την επίτευξη τριών σερί νικών.

Περιμένουν καλή πρόταση για Καρέλη

Μέσα σε όλα αυτά, ο Έλληνας διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού Νίκος Καρέλης, ο οποίος μέσα στην μετριότητα και αστάθεια του Παναθηναϊκού, δείχνει ο πιο σταθερός παίκτης ενδέχεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Ήδη ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με 8 τέρματα στην τρίτη θέση των πίνακα των σκόρερ και όπως είναι λογικό, εξακολουθεί να βρίσκεται στην λίστα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Εκτός από την Γκενκ που ετοιμάζεται να επανέλθει, υπάρχει ακόμη ένας σύλλογος του εξωτερικού που έχει κάνει κρούση στο «τριφύλλι». Στο «πράσινο στρατόπεδο» είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν την παραχώρηση του με ένα ποσό που θα αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Το ευρωπαϊκό φιάσκο, εξάλλου, που έφερε οικονομικό πρόβλημα, δεν αφήνει πολλά περιθώρια διαπραγμάτευσης στο «τριφύλλι».

Keywords
Τυχαία Θέματα