Ταξίδι πολιτισμού

Το Πολιτιστικό Στέκι «Ανω Ποταμών» διοργάνωσε επιτυχημένα το 3ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικής Δημιουργίας από την Παρασκευή 28/6 μέχρι τη Δευτέρα 1/7/2013 στην Πλατεία Φλέμινγκ της Ηλιούπολης.

Εκατοντάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν τα έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, ψηφιδωτού, φωτογραφίας, ντεκουπάζ, κοσμήματος όχι μόνο από τα εργαστήρια του Στεκιού, αλλά και από ερασιτέχνες δημιουργούς της πόλης. Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν τα πέντε δρώμενα θεάτρου δρόμου που έδωσαν μια άλλη νότα στο Φεστιβάλ με την καθοδήγηση του Βαγγέλη Βαροτσάκη, αλλά και μια ... μικρή πόλη που έστησε το παιδικό τμήμα.

Όσο για τη μουσική… φρόντισαν τα γκρουπ "Stasis" και "Freedom" ενώ δεν έλειψαν και τα αυθόρμητα ξεσπάσματα χορού από τα χορευτικά τμήματα του Στεκιού.

Λίγες μέρες πριν, στις 25 Ιουνίου, το "Ανω Ποταμών" σε συνεργασία με την ομάδα "ARTIBUS" παρουσίασε στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης τη μουσική - θεατρική παράσταση "Latinoamericana", διασκευάζοντας τα γνωστά "Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας" και αναδεικνύοντας τη δουλειά των τμημάτων χορών Latin.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το Σεπτέμβριο…

Keywords
Τυχαία Θέματα