Τατιάνα Στεφανίδου Alpha: Η επίσκεψη στο γραφείο της Μάρας Ζαχαρέα

Τατιάνα Στεφανίδου Alpha: Την Τατιάνα Στεφανίδου υποδέχθηκε στο γραφείο της η Μάρα Ζαχαρέα. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Star υποδέχθηκε την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Alpha.

Τα γραφεία του ενημερωτικού τμήματος του Alpha στεγάζονται στις εγκαταστάσεις του Star, οπότε η Τατιάνα Στεφανίδου, μόλις τελείωσε τα ραντεβού της, δεν μπορούσε να μη βρεθεί στο γραφείο της Μάρας Ζαχαρέα, με την οποία τη συνδέει φιλία χρόνων.

Η Μάρα Ζαχαρέα δημοσίευσε στιγμιότυπο από τη συνάντησή της με την Τατιάνα Στεφανίδου, καλωσορίζοντάς την στον Alpha. «Μόλις καλωσορίσαμε στον Άλφα την @tatistefanidou και είπαμε στο γραφείο μου την πρώτη καλησπέρα!#newbeginnings #friends» έγραψε η Μάρα Ζαχαρέα κάτω από τη φωτογραφία τους.

Δείτε ακόμηΣτεφανίδου: «Ένιωσα σαν να γυρίζω στο σπίτι μου»«Πάρτι» στο Twitter με αφορμή τη φωτογράφιση με τα σέξι εσώρουχα στο GNTM 3Η Ραφαέλα Ψαρρού στάζει μέλι για τον Γιώργο ΚαράβαΠέννυ Μπαλτατζή: «Ο Κάρολος είναι το πέμπτο μωράκι που κατοίκησε στο σώμα μου»
Keywords
Τυχαία Θέματα