Ταπετσαρία που εμποδίζει την «κλoπή» του Wi-Fi!

Πόσες και πόσοι δεν έχετε πέσει θύματα ατόμων που κατάφεραν να βρουν τον κωδικό για το Wi-Fi σας και έπαιρναν το σήμα σας, αφήνοντας σας με λιγότερη ταχύτητα και με τον λογαριασμό να φθάνει μόνο σε εσάς; Τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν έρχεται να βάλει τέλος στους αδιάκριτους γείτονες, που συνδέονται δωρεάν στο διαδίκτυο.

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Grenoble στην Γαλλία επινόησαν και κατασκεύασαν μία

ταπετσαρία, που μπορεί να μονώσει τον χώρο σας, έτσι ώστε να μην είναι διαθέσιμο το σήμα εκτός από αυτό τον χώρο. Η ταπετσαρία περιέχει κρυστάλλους, που εγκλωβίζουν κάποιες συχνότητες του ασύρματου δικτύου, μην αφήνοντας να ξεφύγουν από το φάσμα του χώρου σας, ειδικά τις συχνότητες στις οποίες λειτουργεί το router σας.

Η ταπετσαρία αυτή θα κοστίζει όσο και μία σχετικά καλή ταπετσαρία, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2013 και αν δεν σας αρέσει το σχέδιό της με τις νιφάδες, μπορείτε να την βάψετε με χρώμα, χωρίς να επηρεάσει την απόδοσή της, καθώς έχει αρκετή ανθεκτικότητα. Όμως πρέπει να διευκρινίσουμε ότι για να λειτουργήσει το τείχος αυτό θα πρέπει να καλύψετε όλες τις επιφάνειες του δωματίου ή του σπιτιού σας με αυτή. Επίσης, για να έχετε την απόλυτη μόνωση, θα πρέπει να την περάσετε και στα παράθυρά σας, που σημαίνει ότι μία τέτοια εφαρμογή είναι η καλύτερη συνταγή για να σας οδηγήσει στην παράνοια. Οι επινοητές της ταπετσαρίας πάντως ισχυρίζονται ότι αναπτύσσουν ένα ακόμα λεπτότερο φιλμ, προκειμένου να εφαρμόζεται σε διάφανες επιφάνειες και να είναι εξίσου αποδοτικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα