Ταφόπλακα των παραγωγικών δυνάμεων ο προϋπολογισμός

Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος, στην ομιλία του κατά τη συζήτηση στον προϋπολογισμό έθεσε μια σειρά από ερωτήματα:Το χρέος είναι βιώσιμο ναι ή όχι. Τα μέτρα είναι τα τελευταία μέτρα;Ποια είναι τα μέτρα που θα πάρετε επιπλέον; Που είναι η έκθεση της BlackRock;Τι πιστεύει η κυβέρνηση στην Ευρώπη των

εθνών – κρατών ή κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας;

Ο κ. Καμένος ζήτησε  «την τιμωρία για εκείνους που έβαλαν χέρι στο δημόσιο χρήμα».

Επίσης είπε πως ο προϋπολογισμός θυμίζει την ορχήστρα του Τιτανικού, που την ώρα που βούλιαζε έπαιζε αδιάφορα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας οδηγούνται στο να απολέσουν το ηθικό τους. «Ο προϋπολογισμός αυτός κάνει τα προβλήματα χειρότερα.

Ο κ. Καμμένος τόνισε  χαρακτηριστικά ότι ο προϋπολογισμός αυτός είναι «ταφόπλακα των παραγωγικών δυνάμεων».

 Επίσης ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων διάβασε την ομιλία του Α. Παπανδρέου στη είσοδο της Ελλάδας στο Μάαστριχ όπου αναρωτιόταν αν  πορευόμαστε σε μια ευρωπαϊκή Γερμανία ή σε μια γερμανική Ευρώπη. «Επιβεβαιώθηκε». Συμπέρανε ο κ. Καμμένος.

Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό είπε πως αντί να κάνει τον κομματάρχη της κας Μέρκελ, θα ήταν καλύτερο να μετέβαινε στην Ουάσιγκτον που «η administration του Ομπάμα μίλησε για διαγραφή χρέους».

Το πρόβλημα είναι παγκόσμιο, είπε και συνέχισε πως είναι το πρόβλημα της νέας τάξης πραγμάτων και η Ελλάδα παραμένει θεατής των εξελίξεων.

Η Ελλάδα είναι μαγαζί γωνία, «μην λειτουργείτε ως Φιλιππινέζες των Γερμανών, αλλά ως Έλληνες πολιτικοί», παραίνεσε την κυβέρνηση. Επίσης πρόσθεσε πως τα χαρτιά της Ελλάδος είναι ισχυρά και ανίκητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα