«Ταφόπλακα» στα όνειρα του Ατρόμητου έβαλε η Άλκμααρ

Παίζοντας με έξυπνο τρόπο, η Ολλανδική ομάδα πέρασε με νίκη από την έδρα του Ατρομήτου, επικρατώντας με 3-1 και ουσιαστικά βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στους ομίλους του EuropaLeague.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας καλή αμυντική λειτουργία και κυκλοφορώντας σωστά την μπάλα έφτανε με αξιώσεις στα καρέ των Ολλανδών, αλλά του έλειψε το γκολ.

Η Ολλανδική ομάδα δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν νωθρός. Στα πρώτα 25 λεπτά η Άλκμααρ πέτυχε δύο τέρματα.

Η

αθηναϊκή ομάδα στο 75' με το γκολ από το σημείο του πέναλτι του Παπαδόπουλου προσπάθησε και για την ισοφάριση αλλά στις καθυστερήσεις, σε μια αντεπίθεση, δέχθηκε και τρίτο γκολ.

Ατρόμητος (Παράσχος): Σηφάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας (84' Καραμάνος), Δημούτσος (70' Μπρίτο), Πίτου Γκαρσία, Καραγκούνης (61' Ναπολεόνι), Ουμπίδες, Παπαδόπουλος.

Άλκμααρ (Φερμπεικ): Αλβαράδο, Μ. Γιόχανσον, Γκοουβέλεου, Βάουτενς, Φίρχεφερ, Χένρικσεν, Γκούντελι, Ελμ (71' Όβερτουμ), Μπέιρενς (86' Μάρτενς), Α. Γιόχανσον (92' Μπεργκάους), Γκούντμουντσον.

Κίτρινες κάρτες: Φυτανίδης (46', Ατρόμητος), Γιαννούλης (65', Ατρόμητος)-Φίρχεφερ (7', Άλκμααρ), Αλβαράδο (76', Άλκμααρ)

Σκόρερ: Παπαδόπουλος (76' πεν. Ατρόμητος)-Γκούντμουντσον (51', 94', Άλκμααρ), Α. Γιόχανσον (74', Άλκμααρ)

Η ρεβάνς θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα