Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 15 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις σχετικά με τα προσωπικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Αρκετά πιεστική για τα οικονομικά σας η δύσκολη αντίθεση Άρη-Κρόνου, η οποία ήδη εδώ και μια εβδομάδα τουλάχιστον φέρνει αρκετή πίεση και εμπόδια σε πληρωμές, συμφωνίες, αγορές, πωλήσεις ή σε άλλες συναλλαγές. Πιθανόν να πρέπει να στηρίξετε άτομα του περιβάλλοντός σας οικονομικά ή και ηθικά. Διαφωνίες ή τσακωμοί για θέματα αξιών.

Δίδυμοι

Ο Άρης που διατρέχει το ζώδιό σας, κορυφώνει

σήμερα μια ιδιαίτερα δυσμενή όψη, την αντίθεση με τον Κρόνο, η οποία την τελευταία τουλάχιστον εβδομάδα φέρνει πολλά προσκόμματα και καθυστερήσεις στην εξέλιξη των στόχων και των επιθυμιών σας αλλά και σε συναντήσεις διάφορες. Δοκιμασίες προσωπικές και σε σχέσεις ή συνεργασίες. Φανείτε υπεύθυνοι.

Καρκίνος

Λόγω της ιδιαίτερα δύσκολης όψης Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί αυτές τις μέρες να βιώνετε μπλοκάρισμα ψυχικό αλλά και πρακτικές δοκιμασίες στην καθημερινότητά σας και στην εργασία. Δεν αποκλείονται δοκιμασίες και σε ζητήματα υγείας. Είναι μια όψη που σας φέρνει μπροστά σας τα λάθη και το άσχημο κάρμα του παρελθόντος.

Λέων

Σήμερα κορυφώνεται μια δυσμενής όψη, η αντίθεση Άρη-Κρόνου, η οποία ήδη εδώ και μια εβδομάδα τουλάχιστον φέρνει πολλά εμπόδια στα σχέδιά σας και σε δημιουργικά ή επιχειρηματικά project – τίποτα δεν φαίνεται να προχωρά, για λίγες ακόμα μέρες. Επίσης η όψη αυτή δοκιμάζει φιλικές κι ερωτικές σχέσεις, αλλά και τις σχέσεις σας με τα παιδιά.

Παρθένος

Σας επηρεάζει αρκετά η δυσμενής αντίθεση Άρη-Κρόνου, μια απ” τις πιο δύσκολες αστρολογικές όψεις, η οποία ήδη εδώ και μια εβδομάδα τουλάχιστον προκαλεί μπλοκάρισμα και πολλά εμπόδια ή ατυχίες, ειδικά μάλιστα στα επαγγελματικά και σε ζητήματα σπιτιού. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή, ενώ δοκιμάζει επίσης σχέσεις με άτομα εξουσίας και οικογενειακές.

Ζυγός

Δεν είναι εύκολη καθόλου η όψη αντίθεσης Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ήδη εδώ και μια εβδομάδα τουλάχιστον φέρνει προβλήματα και καθυστερήσεις σε σπουδές, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, σε νομικά θέματα και στις μετακινήσεις ή την επικοινωνία. Δοκιμάζει επίσης συγγενικές σχέσεις. Προς το παρόν μπλοκάρεται το όραμά σας για το μέλλον.

Σκορπιός

Ζητήματα οικονομικά ταλαιπωρούνται αρκετά απ” τη δυσμενή όψη Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ήδη εδώ και μια εβδομάδα τουλάχιστον μπορεί να προκαλεί οικονομικούς ανταγωνισμούς και άγχη, αλλά κι εμπόδια σε πληρωμές, σε ζητήματα δανείων, εφορίας, επενδύσεων, κληρονομικών, συντάξεων κλπ. Δοκιμασίες και στα ερωτικά, με ανασφάλεια και κτητικότητα.

Τοξότης

Άμεσα ταλαιπωρεί το ζώδιό σας η δυσμενής αντίθεση Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ήδη εδώ και μια εβδομάδα τουλάχιστον μπορεί να έχει μπλοκάρει πολλά θέματά σας και να προκαλεί αίσθημα παράλυσης. Δοκιμάζει δε, σχέσεις, συνεργασίες αλλά και την πραγματοποίηση των θέλω σας, κάτι που μπορεί να προκαλεί θυμό. Προσοχή σε ατυχήματα.

Αιγόκερως

Η αντίθεση Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα είναι μια απ” τις πιο δύσκολες επιρροές, η οποία ήδη εδώ και μια εβδομάδα τουλάχιστον μπορεί να φέρνει αρκετές ταλαιπωρίες και ατυχίες στο χώρο δουλειάς, στην καθημερινότητά σας γενικά, πιθανόν και στο τομέα της υγείας – προσοχή σε ατυχήματα. Λάθη του παρελθόντος σάς συναντούν.

Υδροχόος

Η όψη αντίθεσης Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα είναι μια δυσμενής επιρροή, η οποία κυρίως επηρεάζει τα ερωτικά αλλά και τις σχέσεις σας με τα παιδιά, ήδη εδώ και μια εβδομάδα τουλάχιστον, φέρνοντας εντάσεις και δοκιμασίες. Και σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες ή συλλόγους υπάρχουν δοκιμασίες. Καθυστέρηση κι εμπόδια σε σχέδιά σας.

Ιχθύες

Το ζώδιό σας επηρεάζεται έντονα απ” τη δυσμενή αντίθεση Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, μια απ” τις πιο δύσκολες αστρολογικές επιρροές, η οποία ήδη εδώ και μια εβδομάδα τουλάχιστον είναι πιθανό να φέρνει ταλαιπωρίες στο σπίτι, εντάσεις με τους δικούς σας, εμπόδια σε θέματα ακινήτων, ενώ σας δοκιμάζει και

Κριός

Μια απ” τις πιο δύσκολες όψεις κορυφώνεται σήμερα, η αντίθεση Άρη-Κρόνου, η οποία ήδη την τελευταία εβδομάδα περίπου βάζει πολλά εμπόδια στην επικοινωνία, σε συναντήσεις και συμφωνίες, όπως επίσης και σε μετακινήσεις, ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό. Προσοχή σε βλάβες στο όχημά σας. Πιθανές νομικές δυσκολίες. Δοκιμασίες σε συγγενικές σχέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα