Τα ζώδια σήμερα, 8 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σχετικά με τα προσωπικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά.

Κριός

Εσείς οι Κριοί ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας , ενώ κάποιες συνομιλίες που θα έχετε δεν θα φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-7 Απριλίου καθώς επηρεάζεστε από το τετράγωνο Ουρανού –Πλούτωνα. Προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Τα οικονομικά σας μπαίνουν τώρα σε μια νέα

βάση, ενώ θα μπορούσατε αυτή την περίοδο να προωθήσετε κάποια σημαντικά θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Με τον Δία από αύριο να μπαίνει σε ορθή φορά, οι σχέσεις σας με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα καλές.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους η σημερινή ημέρα έχει άγχος και ανησυχία, προσέχετε λοιπόν και μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο θα πρέπει να το προσέξετε, όπως επίσης και ένα επαγγελματικό θέμα. Ένα οικονομικό θέμα δεν παίρνει την καλύτερη τροπή. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας μπορείτε να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δίδυμοι

Για εσάς τους Διδύμους η σημερινή ημέρα είναι εντελώς ακατάλληλη για να κάνετε συζητήσεις με τους φίλους σας, ειδικά αν έχετε μαζί τους και οικονομικές συναλλαγές. Θα έχετε κάποια απρόβλεπτα γεγονότα στην κοινωνική σας ζωή ή την συλλογική δουλειά, με νέα πρόσωπα να μπαίνουν στη ζωή σας, τουλάχιστον για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 16 Ιουνίου. Προσέχετε, υπάρχει η πιθανότητα κάποιοι να παρακολουθούν τις κινήσεις σας, ή ακόμη και κάποιοι φίλοι ενδεχομένως να δημιουργούν μια δύσκολη για εσάς κατάσταση.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι εξακολουθείτε και σήμερα να προσέχετε ιδιαίτερα, με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, τη Σελήνη, να βρίσκεται σε ένα ζώδιο που δεν είναι ευνοϊκό για εσάς. Θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία, σας απασχολούν ιδιαίτερα. Στην επαγγελματική σας δραστηριότητα ή στην κοινωνική σας ζωή φαίνεται ότι μπαίνετε σε έναν ρυθμό ο οποίος είναι ιδιαίτερα πιεστικός. Αποφύγετε να συζητήσετε επαγγελματικά θέματα, πολύ δε περισσότερο τα συναισθηματικά σας. Προσέχετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στα μέσα Ιουλίου, αλλά ακόμη και εσείς που είστε γεννημένοι τον Ιούνιο. Επίσης, σήμερα, θα πρέπει να προσέχετε ένα θέμα που έχει σχέση με την εργασία ή την υγεία σας.

Λέων

Νέα δεδομένα έρχονται στο προσκήνιο για εσάς τους Λέοντες, με επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, έστω και αν υπάρχουν κάποιες δυσκολίες οι οποίες έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Ίσως ακόμη οι φίλοι να δυναμιτίζουν κάποιες καταστάσεις. Για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο υπάρχει αρκετή ένταση και πίεση γενικότερα. Ο Δίας βέβαια μπαίνει σε ορθή φορά, έτσι, μόλις τελειώσει αυτή η δύσκολη ημέρα, μπορείτε να δείτε τον Δία να ευνοεί τα σχέδιά σας.

Παρθένος

Για σας, Παρθένοι μου, ο Ερμής (κυβερνήτης σας) δημιουργεί απρόβλεπτα γεγονότα, πρώτον σε ένα οικονομικό θέμα, αλλά και σε ένα επαγγελματικό. Δεν ευνοούνται σήμερα ούτε οι αγορές ούτε οι συζητήσεις. Φροντίστε τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο και προσπαθήστε να είστε πιο κοντά σε ανθρώπους που σας αγαπούν. Για εσάς των τελευταίων ημερών τα πάντα φαίνεται να παίρνουν έναν νέο δρόμο, με την συναισθηματική σας ζωή να βελτιώνεται! Για εσάς του Αυγούστου, ένα οικογενειακό θέμα που αφορά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, δεν δείχνει να είναι σε καλή ημέρα.

Ζυγός

Οι συζητήσεις και οι επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δεν ευνοούνται για εσάς τους Ζυγούς σήμερα, ενώ τα σχέδιά σας για ένα ταξίδι, αλλά και ένα νέο σχέδιό σας ανατρέπονται. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο στις επαφές σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Οκτωβρίου. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με τα οικονομικά φαίνεται ότι βρίσκονται σε μια νέα και καλύτερη φάση. Οι φίλοι βοηθούν εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-6 Οκτωβρίου.

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ τον χώρο της δουλειάς αλλά και την υγεία σας. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τα οικονομικά, τα κληρονομικά ή τα φορολογικά σας φαίνεται ότι τώρα ανατρέπεται. Μια συζήτηση πάνω στα εργασιακά σας ενδεχομένως να ανατρέψει το καλό κλίμα. Η σελήνη στον Τοξότη δεν ευνοεί τα οικονομικά, ενώ ο Άρης απέναντί σας πιέζει εσάς που είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο. Αποφύγετε αυτή την περίοδο τα λάθη και τις υπερβολές.

Τοξότης

Τοξότες μου, η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο δεν είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο, ενώ θα προκύψουν απρόσμενα γεγονότα σε συναισθηματικό επίπεδο. Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας και ελάτε πιο κοντά στα παιδιά. Θέματα εργασίας έρχονται τώρα στο προσκήνιο.

Αιγόκερως

Οι μυστικές επαφές δεν ευνοούνται για εσάς τους Αιγόκερους, ενώ ένα οικογενειακό θέμα φθάνει στο ζενίθ της έντασης και του εκνευρισμού αν είστε γεννημένοι στις αρχές Ιανουαρίου. Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση, προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις ημέρες αυτές! Οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί τοις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας (τον Δεκέμβριο) αλλά και εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιανουαρίου δεν επηρεάζεστε από αυτή τη δύσκολη ημέρα.

Υδροχόος

Απρόβλεπτες συναντήσεις και απρόβλεπτες επαφές υπάρχουν για σας τους Υδροχόους, ενώ ενδεχομένως να πιέζεστε από το άγχος που έχετε για ένα επαγγελματικό σας θέμα. Ένα οικογενειακό θέμα έρχεται τώρα στο προσκήνιο. Αν είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, ενώ οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών έχετε οικογενειακές επαφές.

Ιχθείς

Για εσάς τους Ιχθύς η σημερινή δεν είναι μια ιδιαίτερα καλή ημέρα! Προσέχετε τις επαγγελματικές σας επαφές όπως επίσης και ένα οικονομικό θέμα. Έχετε χιλιάδες θέματα να αντιμετωπίσετε, τα οποία είναι λίγο ζόρικα.

Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα