Τα ζώδια σήμερα – Τετάρτη 23 Ιουλίου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ζώδια: Τα άστρα προβλέπουν για εσάς σήμερα…

Κριός

Επιτέλους καταφέρνετε να επιλύσετε ένα προβληματικό τεχνικό ζήτημα στον χώρο της δουλειάς, και να αποκαταστήσετε την επικοινωνία σας με δυο- τρία σημαντικά άτομα, από τα οποία εξαρτάται η επαγγελματική σας ανέλιξη. Πρόοδος στα οικονομικά σας, που σας επιτρέπει να χαρίσετε στον εαυτό σας μερικές ανέσεις που έχει στερηθεί, το τελευταίο διάστημα.

Ταύρος

Μερικά πράγματα καλύτερα να μένουν στη φαντασία, Ταύροι, ειδικά σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας. Μη βιάζεστε να μάθετε

ή να αποκαλύψετε ευαίσθητες λεπτομέρειες που ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Εμπιστευτείτε τους Τοξότες που βρίσκονται σε θέση εξουσίας, ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε πλήρως τη στάση τους απέναντί σας.

Δίδυμος

Διευθετήστε τις γραφειοκρατικές εκκρεμότητές σας χωρίς καθυστερήσεις και μην αναθέσετε σε αναξιόπιστα άτομα να φέρουν εις πέρας μία αποστολή που μπορείτε να αναλάβετε εσείς με μεγαλύτερη επιτυχία. Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας. Μην στέκεστε στις λέξεις σήμερα, αλλά στην ουσία των πραγμάτων. Δεν υπάρχει χρόνος για παρεξηγήσεις και καυγάδες άνευ ουσίας.

Καρκίνος

Μη θεωρείτε δεδομένη την ερωτική σας σχέση, γιατί ο Άρης φέρνει πολλές αναταράξεις, τις οποίες δεν πρέπει να αγνοήσετε. Ο ανταγωνισμός είναι έντονος κι εσείς δεν είστε η μοναδική επιλογή κανενός. Θετικές οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Αξιοποιήστε τις συμβουλές των εμπειρότερων από εσάς, και θα βγείτε άμεσα κερδισμένοι.

Λέων

Μην καταδικάσετε μία επαγγελματική πρόταση, προτού καλά καλά την ακούσετε. Στόχος, Λέοντες, δεν είναι μόνο το άμεσο κέρδος σας, αλλά και το μακροπρόθεσμο συμφέρον σας. Προσοχή στις κουβέντες που ανταλλάζετε με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ειδικά του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Καλύτερα να αφήσετε για άλλη στιγμή τις μεγάλες κουβέντες.

Παρθένος

Ανοδική η πορεία των επαγγελματικών σας, αλλά ο υπερβολικός αυθορμητισμός σας δημιουργεί προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Ζυγίστε καλά τις λέξεις σας προτού τις εκστομίσετε, ιδίως ενώπιον ανθρώπων με εξουσία. Η Αφροδίτη εντείνει το φλερτ στη ζωή σας και σας παρακινεί να βγείτε απ’ τη ζώνη ασφαλείας σας.

Ζυγός

Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τα χρήματα σήμερα, γιατί οι σπατάλες που κάνετε χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, είναι και οι πιο επικίνδυνες. Μην παρασύρεστε από την επιπολαιότητα των γύρω σας. Σταθερή η κατάσταση των επαγγελματικών, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως σας συμφέρει να επαναπαυθείτε στα τωρινά δεδομένα.

Σκορπιός

Μην το παρακάνετε με τη δουλειά, Σκορπιοί, γιατί ο υπερβάλλων ζήλος θα επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που ονειρεύεστε. Χαλαρώστε λιγάκι και δείτε τα πράγματα απαλλαγμένοι απ’ το άγχος σας. Οι κρούσεις των Ταύρων γίνονται αρκετά έντονες σήμερα και σας βάζουν σε διάφορες σκέψεις. Μην τις αφήσετε αναπάντητες.

Τοξότης

Σήμερα δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείτε με ανθρώπους που δεν παίρνουν από λόγια. Εστιάστε στο προσωπικό σας συμφέρον και στο πώς θα βγείτε μόνοι σας από το συναισθηματικό τέλμα των τελευταίων ημερών. Οι άλλοι ας κοιμηθούν όπως έστρωσαν. Προσοχή στις επαγγελματικές τρικλοποδιές. Μην ανοίγεστε σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

Αιγόκερως

Οι μέτριες επιδόσεις στη δουλειά οφείλονται στην κακή σας ψυχολογία και στην αρνητική επίδραση ενός ατόμου από τον στενό σας κύκλο. Μην τα βάζετε με τον εαυτό σας, Αιγόκεροι, εφόσον μπορείτε απλώς να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα στο περιβάλλον σας. Οι Τοξότες σας ασκούν έντονη ερωτική έλξη. Διαχειριστείτε την με σύνεση, χωρίς επιπολαιότητες.

Υδροχόος

Τα πράγματα δυσκολεύουν τώρα στη δουλειά, αλλά δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε. Αξιοποιήστε ένα ιδιαίτερο ταλέντο σας (που δεν διαθέτει κανένας άλλος) και εστιάστε στον πρωταρχικό σας στόχο. Ηρεμία στα ερωτικά σας, που σας δίνει χρόνο να σκεφτείτε. Καιρός να οδηγήσετε μία σοβαρή σχέση στο επόμενο μεγάλο της βήμα.

Ιχθύς

Ο Κρόνος δίνει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις νέα πνοή και σας απαλλάσσει από άγχη και ψυχολογικά βάρη του παρελθόντος. Μη διστάσετε να πάρετε στα χέρια σας ένα θέμα που κανείς άλλος δεν θέλει να διαχειριστεί, γιατί μάλλον εσείς θα καταφέρετε να το επιλύσετε. Αλλαγές στα επαγγελματικά, που έχουν να κάνουν με οργανωτικά ζητήματα.

Το άρθρο Τα ζώδια σήμερα – Τετάρτη 23 Ιουλίου εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα