Τα «ξανάφτιαξαν» Ελ. Φουρέιρα- Γ. Σαμαράς

Μετά από 5 χρόνια Ελένη Φουρέιρα και Γιώργος Σαμαράς φαίνεται, πως τα «ξαναβρήκαν» και είναι πλέον και πάλι μαζί.

Είναι χαρακτηριστικό, πως η τραγουδίστρια χώρισε πρόσφατα με τον Δ. Πελέκη και όπως φαίνεται δεν έχασε καθόλου χρόνο και βρήκε νέο ταίρι.

Σύμφωνα με το star.gr, οι σχέσεις Φουρέιρα-Σαμαρά αναθερμάνθηκαν μετά από μια επίσκεψη του ποδοσφαιριστή στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν η Ελένη στη Θεσσαλονίκη.

Τότε

λοιπόν ο Γιώργος Σαμαράς πήγε στο καμαρίνι της τραγουδίστριας για να της δώσει συγχαρητήρια... Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής πήγε και πάλι στο κέντρο που τραγουδούσε η Ελένη.

Εν συνεχεία, η Ελένη Φουρέιρα μετέβη στο Μιλάνο, μιας και την περίοδο εκείνη η Σέλτικ, στην οποία αγωνίζεται ο Γιώργος Σαμαράς βρισκόταν στην ιταλική πόλη για έναν αγώνα με την Μίλαν.

Η τραγουδίστρια, που ενημέρωσε το κοινό της σχετικά, ανεβάζοντας φωτογραφίες της στο Instagram, είχε διαρρεύσει ότι βρέθηκε στο Μιλάνο για να συναντήσει φίλους και για να πάει στην «Εβδομάδα Μόδας».

Οι πληροφορίες όμως θέλουν ο κύριος λόγος του ταξιδιού της να ήταν ο διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος μετά από πέντε χρόνια κατάφερε να τη γοητεύσει ξανά.

Keywords
Τυχαία Θέματα